Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 13 decembrie: Zi cu ghinion la bani! Zodiile care trebuie să evite orice cheltuială

Ziua de 13 aduce ghinion pe partea financiară. Unele semne ale zodiacului trebuie să evite orice cheltuială pentru a nu rămâne cu buzunarele goale.

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 09:01

Ziua de 13 aduce ghinion pe partea financiară. Unele semne ale zodiacului trebuie să evite orice cheltuială pentru a nu rămâne cu buzunarele goale, nativii în cauză fiind predispuşi la hotărâri de moment total neinspirate.

Relaţia de cuplu a Berbecilor decurge aşa cum au plănuit, iar asta le dă energie şi poftă de viaţă. Se vor implica mai mult în proiectele profesionale, ceea ce va atrage laudele şefilor.

Taurii sunt încăpăţânaţi şi nu vor să renunţe la ideile fixiste. Ar fi indicat să fie mai toleranţi pentru a nu isca certuri.

Vezi și

Gemenii vor fi acele persoane liniştite, care vor alege să stea departe de agitaţie şi să-şi vadă de proiectele lor. 

Pe acelaşi subiect

Racii îşi fac planuri să plece într-o călătorie cu persoana iubită. Cu siguranţă, se vor relaxa şi se vor distra pe cinste.

Leii ar trebui să aibă încredere în intuiţia lor şi să nu se lase influenţaţi de partenerii de afaceri, pentru că e posibil să ia hotărâri greşite.

Fecioarele sunt plictisite, le stă gândul numai la sărbători şi cadouri. Mai e totuşi până atunci, aşa că ar trebui să mai şi muncească.

Balanţele nu ar trebui să facă investiţii financiare, nu este o zi favorabilă pe plan material. Vă sfătuiesc să mai aşteptaţi puţin.

Scorpionii sunt cam schimbători astăzi. N-ar strica să pună totuşi preţ pe cuvinte pentru a nu-i dezamăgi pe cei din jur.

Sagetatorii sunt sinonimi cu bunadispozitie, muncesc cu drag şi spor la birou, Iar pe seară vor avea parte de o întâlnire neaşteptată.

Nativii din Capricorn se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Principala cauză ar fi oboseala acumulată.

Vărsătorii nu sunt cea mai bună companie. Coplesiţi de problemele financiare din ultima vreme, preferă să se concentreze pe muncă.

Iar Peştii dau randamentul aşteptat la locul de muncă şi realizează cât alţii într-o săptămână.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 13 decembrie: Zi cu ghinion la bani! Zodiile care trebuie să evite orice cheltuială