Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 14 decembrie: Probleme în dragoste pentru o zodie! Cum pot evita despărţirea

Problemele în dragoste strică ziua uneia dintre zodii! Unii nativi sunt la un pas de o despărţire.

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 07:56

Problemele în dragoste strică ziua uneia dintre zodii! Unii nativi sunt la un pas de o despărţire.

Pentru Berbeci iubirea capătă un aspect foarte important astăzi. Aşa că nu vă limitaţi doar la cuvinte, faptele sunt mult mai importante.

Taurii sunt de nerecunoscut astăzi. Nu sunt entuziaşti ca de obicei, ci morocănoşi. Motivul ar fi chiar problemele financiare.

Vezi și

Gemenii sunt indispuşi astăzi însă nu şi recalcitranţi. Aşa că vă puteţi baza pe ei în proiectele colective, dar să nu aveţi nici aşteptări prea mari.

Racii vor fi motorul în activităţile desfăşurate la serviciu, sunt foarte inspiraţi şi muncitori, aşa că rezultatele vor fi pe măsură.

Leii sunt în elementul lor, se implică în tot felul de activităţi profesionale, iar asta îi reţine până târziu la serviciu. În cuplu, se bucură de înţelegere şi sprijin.

Fecioarele vor întâmpina ceva dificultăţi până la orele prânzului, iar asta le va face să creadă că vor avea o zi proastă. Până spre amiază, le va reveni zâmbetul larg pe buze. 

Balanţele vor avea o zi bună în plan familial. Lucrurile vor lua întorsătura care le va fi pe plac.

Scorpionilor nu prea le stă gândul la muncă. Ar trebui să fie mai serioşi pentru a nu-i încurca pe cei din jur şi pentru a nu întâmpina probleme cu şefii.

Săgetătorii se simt foarte bine astăzi. Fac totul cu drag şi implicare maximă, aşa că nu e de mirare că vor termina activităţile din plan în timp.

Capricornii vor culege astăzi roadele eforturilor din ultima vreme. Se vor alege cu importante contracte, dar şi cu bani.

Vărsătorii vor primi pe seară vizita unor persoane cu care nu s-au mai văzut de mult timp. Nu prea au chef de întâlniri, dar se vor purta ca nişte gazde primitoare.

Iar Peştii sunt încordaţi, problemele personale nu le dau pace. O discuţie sinceră cu partenerul de viaţă sigur va detensiona această situaţie neplăcută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 14 decembrie: Probleme în dragoste pentru o zodie! Cum pot evita despărţirea