Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 15 februarie: Zi cu propuneri interesante, la muncă! Două zodii au şansa să câştige sume fabuloase

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 12:35

E posibil ca Vărsătorii să primească o propunere interesantă la muncă, dar care presupune riscuri majore. Ar fi bine să se gândească de două ori înainte să ia o decizie, este vorba despre câştiguri băneşti fabuloase.

***

Nativii Peşti vor fi în centrul atenţiei astăzi, datorită umorului debordant. Iar compania lor va fi la mare căutare.

Vezi și

***

Berbecii ar putea face revoluţie la locul de muncă. Ideile lor atipice se vor bucura de susţinere, dar şi de controverse. S-ar putea, însă, să fie pe placul şefilor, aşa că există şanse mari pentru o mărire de salariu.

***

Taurii nu vor da randament la primele ore, însă şi când o vor face...vor termina rapid toate treburile.

***

Ca întodeauna, Gemenii au vorbele la ei. Aşa că orice ar spune cei din jur..puterea lor de convingere îi scoate basma curată.

***

Racii nu ar trebui să se lase copleşiţi că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă. Lucrurile se vor aşeza în favoarea lor, dacă au răbdare. Semne bune pe plan financiar.

***

În mod normal, Leii lucrează bine când sunt sub presiune. Însă astăzi...dau cu stângul în dreptul.. pe măsură ce li se încarcă programul. Cu organizare, totul se rezolvă!

***

Sunt şanse ca nativii Fecioară să semneze un contract sau să achiziţioneze un bun pe care şi-l doreau. Iar în această seară...vor sărbători reuşita!

***

A sosit momentul ca Balanţele să pună piciorul în prag! Dacă vor să obţină ce îşi doresc..trebuie să spună tare şi răspicat. Altfel ..cum să înţeleagă cineva nemulţumirea lor? 

***

Dacă Scorpionii vor avea o zi prea agitată...ar face bine să vadă partea plină a paharului. Sunt activi, ocupaţi, iar recompensele... nu vor întârzia să apară.

***

Săgetătorii găsesc soluţii pentru toţi cei din jur...mai puţin pentru problemele lor. Ar fi indicat să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante.

***

Capricornii sunt într-o perioadă foarte vulnerabilă. Au multă nevoie de atenţie şi de afecţiune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 15 februarie: Zi cu propuneri interesante, la muncă! Două zodii au şansa să câştige sume fabuloase