Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 17 noiembrie: Zi cu câştiguri fabuloase! Una dintre zodii face bani şi din piatră seacă

Săptămâna la muncă se încheie nesperat de bine pentru unii nativi. Ba mai mult, o zodie reuşeşte să facă bani şi din piatră seacă! Află ce pregătesc astrele.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 08:44

Săptămâna la muncă se încheie nesperat de bine pentru unii nativi. Ba mai mult, o zodie reuşeşte să facă bani şi din piatră seacă! Află ce ţi-au rezervat astrele!

Deşi este vineri, Berbecii vor fi plini de energie şi vor găsi soluţii la toate problemele.

Diseară Taurii ar trebui să se pregătească pentru o cină romantică. Relaţia de cuplu va merge astăzi ca pe roate.

Vezi și

Gemenii vor fi cuprinşi de o stare de melancolie, care îi va urmări pe tot parcursul zilei. De aceea, nu vor fi foarte comunicativi. 

Racii în schimb au un debit verbal care îi va obosi pe cei din jur. Ar fi ideal să vorbească puţin, dar bine.

Este sfârşit de saptămână aşa că Nativii zodiei Leu nu se gândesc decât unde să evadeze. Poate fi vorba despre o ieşire în oras cu prietenii sau o mini vacanţă la munte.

Fecioarele au nevoie de atenţia persoanei iubite, sunt nemulţumite de singurătate şi sunt pe cale să ia decizii tranşante în relaţia lor.

Balanţele sunt nervoase astăzi, iar această stare le poate afecta toate planurile. Este recomandat să evitati călătoriile.

Scorpionii au noroc astăzi în dragoste. Trec printr-o perioadă favorabilă şi trebuie să profite la maximum.

Veşti bune pentru Săgetători astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

Capricornii vor avea parte de surpiza vieţii lor. Au mult noroc astăzi şi reuşesc să facă bani chiar şi din piatră seacă. N-ar fi o idee rea să-şi încerce norocul la loto.

Vărsătorii vor face haz de fiecare situaţie mai neplăcută ivită astăzi. În plan financiar, se anunţă vremuri însorite. 

Iar Peştii ar trebui să îşi facă bagajele. Astăzi vor câştiga o sumă de bani care le va permite să se relaxeze vreo 2 zile în afara oraşului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 17 noiembrie: Zi cu câştiguri fabuloase! Una dintre zodii face bani şi din piatră seacă