Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 20 februarie: Veşti surpriză pentru mai multe zodii. Unii nativi găsesc un job nou, alţii întâlnesc marea lor dragoste

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 07:36

Peştii sunt mult prea relaxaţi astăzi ca să îi supere ceva. Lucrurile nu merg chiar aşa cum şi-ar fi dorit, dar asta nu îi va opri să zâmbească şi să se simtă bine.

****

Berbecii vor avea cheltuieli mari în perioada asta, poate vor face nişte achiziţii scumpe sau se pregătesc de o nuntă, un botez.

Vezi și

****

E posibil ca Taurii să întâlnească pe cineva de care să se simtă atraşi sufleteşte şi poate fi marea lor dragoste.

****

Astăzi Gemenii au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

****

Racii au parte de tot felul de schimbări de situaţie. E inutil să vă faceţi un plan bine stabilit, iar dacă ceva nu are prioritate, nu uitaţi că şi mâine e o zi.

****

Leii vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu persoana iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.

****

Fecioarele încep nişte discuţii pe marginea unor proiecte la care vor lucra luna aceasta pentru a-şi rotunjiti veniturile.

****

E posibil ca Balanţele să primească o ofertă, un nou job în străinătate sau poate vor merge la studii, cu o bursă de merit.

****

Nativi Scorpion, chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, să ştiţi că iubirea pluteşte astăzi în aer. Aşadar astăzi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubită.

****

Se reglează situaţia financiară a nativilor Săgetător. Poate partenerul de viaţă aduce mai mulţi bani şi în acest fel se vor descurca cu toate cheltuielile casei şi ale familiei.

****

Pentru Capricorni relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă, iar cei care sunt singuri…astăzi îşi vor găsi sufletul pereche. 

****

Iar Vărsătorii s-au lăsat uşor demoralizaţi în ultimul timp, dar a venit momentul realizărilor. Trebuie să aibă Încă puţină răbdare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 20 februarie: Veşti surpriză pentru mai multe zodii. Unii nativi găsesc un job nou, alţii întâlnesc marea lor dragoste