Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 21 septembrie 2017! Berbecilor le va merge totul ca pe roate. Cine are, însă, probleme în dragoste

de Redactia Observator

la 21.09.2017 , 09:44

Berbecilor le va merge totul ca pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

****

Taurii NU se vor mulţumi cu puţin. Vor profita şi de cea mai mică ocazie pentru a-şi vedea împlinite dorinţele familiale.

Vezi și

****

Pe acelaşi subiect

Optimismul de care dau dovadă îi va ajuta pe Gemeni să depăşească orice obstacol. Asta ar putea atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jur.

****

Racii ar trebui să se ocupe mai mult de pasiunile lor şi să încerce să se distreze mai mult prin ceea ce fac. Să pună binele lor deasupra tuturor!

****

Leii vor întâmpina probleme în relaţia de cuplu. În ultima vreme au neglijat viaţa de familie în favoarea carierei profesionale şi acum trebuie să suporte consecinţele.

****

Din cauza unor zvonuri răutăcioase, nativii din zodia Fecioară vor vedea doar partea negativă a lucrurilor. O plimbare i-ar putea ajuta să-şi limpezească gândurile.

****

Balanţele au toate şansele să se implice într-un nou proiect la care visează de multă vreme şi care se anunţă a fi de succes.

****

Astăzi este ziua perfectă pentru Scorpioni să se facă remarcaţi la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciaţi.

****

Săgetătorii sunt tăcuţi şi melancolici în prima parte a zilei. Însă, până spre amiază, familia va avea grijă să le redea bunadispoziţie.

****

Capricornii încep ziua plini de energie şi aşa o vor ţine toată ziua. Starea lor bună de spirit atrage după ei doar lucruri bune.

****

Vărsătorii au o zi bună pentru întâlniri de afaceri, cu prietenii sau chiar romantice. Se află în cea mai bună formă, iar energia pe care o emană poate cuceri pe oricine.

****

Iar Peştii vor primi o veste plăcută în prima parte a zilei, ceea ce îi va face să fie zâmbitori şi binedispuşi toată ziua.

****

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 21 septembrie 2017! Berbecilor le va merge totul ca pe roate. Cine are, însă, probleme în dragoste