Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 22 februarie: Relaţia de cuplu scârţâie rău pentru o zodie! Aceşti nativi aleg să se despartă fără regrete

de Redactia Observator

la 22.02.2018 , 07:37

Dragi Berbeci astăzi este o zi în care vă gândiţi mult la viitor. Fie că vă faceţi planuri de concediu, fie că doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, încropiţi o strategie pe termen lung.

Peştii caută răspunsul la o întrebare care îi măcina de mult timp. Soluţia o să apară astăzi. Trebuie doar să fie atenţi la semnele din jurul lor.

****

Vezi și

Dragi Berbeci astăzi este o zi în care vă gândiţi mult la viitor. Fie că vă faceţi planuri de concediu, fie că doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, încropiţi o strategie pe termen lung.

****

Pentru Tauri ziua va trece destul de repede, iar seara au programată o ieşire în oraş cu prietenii. În cele câteva ore petrecute cu ei se vor încărca cu energie pozitivă.

****

Nativi Gemeni..comunicaţi foarte bine cu cei din jur, semn că o sa aveţi succes şi la întâlnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbătut.

***

Racii îşi vor îndrepta astăzi atenţia către ceva ce le va aduce linişte. Poate fi vorba de un sport sau un hobby.

***

Dragi Lei dacă plănuiţi ceva schimbări sentimentale, acum este momentul să le faceţi. Veţi avea posibilitatea astăzi să cunoaşteţi persoane interesante.

***

Pentru Fecioare se anunţă o perioadă bună pentru un nou început. Faceţi tot ce vă stă în putere să vă îmbunătăţiţi situaţia, mai ales cea financiară, iar toate se îndreaptă într-o direcţie bună.

***

Amintirile joacă un rol important în viaţa Balanţelor astăzi. Se gândesc la toate persoanele care le-au adus fericire, îşi vor aduce aminte de prieteni vechi şi vor învăţa ceva important din experienţele trecute.

***

Relaţia cu persoana iubită decurge excelent nativi Scorpion. Vă faceţi împreună planuri de viitor şi, ca niciodata, veţi fi de acord asupra tuturor aspectelor.

***

Comunicarea decurge excelent astăzi pentru Săgetători. O ieşire în oras cu o persoană dragă pe care NU au mai văzut-o de ceva timp poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie.

***

Capricornii se pot baza pe familie, atunci când au nevoie de sprijin pentru realizarea proiectelor personale. Fiecare dintre cei dragi îi va susţine cum va putea mai bine.

***

Iar situaţia financiară a Vărsătorilor este înfloritoare, graţie unei sume de bani care le va intra azi în cont, în mod neaşteptat, şi pe care, desigur, o vor primi cu zâmbetul pe buze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 22 februarie: Relaţia de cuplu scârţâie rău pentru o zodie! Aceşti nativi aleg să se despartă fără regrete