Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 26 octombrie: Este o zi cu câștiguri pentru mai multe zodii, dar și cu multe noutăți

Berbecii nu reuşesc să se pună de acord cu partenerii în privinţa unor planuri de viitor.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 08:27

Horoscop 26 octombrie: Berbecii nu reuşesc să se pună de acord cu partenerii în privinţa unor planuri de viitor. Dacă nu vor lăsa de la ei s-ar putea ca relaţia să aibă de suferit.

Taurii se simt obosiţi şi nu vor reuşi să se concentreze la serviciu. Mai bine şi-ar lua o zi liberă.

Şi Gemenii vor avea o zi grea, dar la ei nici nu se pune problema unui liber. Nu vor avea ce face, decât să depună mai mult efort.

Vezi și

Racii vor avea o zi plină de peripeţii, dar care se va termina cu bine. Totul are legătură cu viaţa personală şi cu nişte proiecte pe care le-au început acum câteva luni.

Leii se gândesc să se ocupe astăzi de gospodărie. Mai bine să uite de asta. La cât sunt de neîndemânatici, nimic nu va fi în siguranţă în preajma lor.

Nativii din Fecioară vor fi nevoiţi să susţină un interviu sau un examen la locul de muncă. Nu trebuie să îşi facă griji, se vor descurca bine.

Balanţele vor sta ca pe ace întreaga zi. Nu se vor putea vedea cu persoana iubită, iar asta îi va nelinişti.

Unele probleme ivite din senin îi vor obliga pe Scorpioni să bage mâna adânc în buzunar. S-ar putea chiar să fie nevoiţi să ceară ajutorul unui prieten pentru a se ajunge cu banii.

Săgetătorii vor reuşi să rezolve mai multe treburi dificile, iar şefii şi colegii îi vor lăuda pentru talentul organizatoric.

Capricornii vor să se implice într-un proiect nou, dar din cauza grabei ar putea începe cu stângul.

Pentru Vărsători se anunţă o zi plină în plan personal. Se vor concentra în principal asupra dragostei şi vor avea foarte mult succes la acest capitol.

Iar Peştii abia aşteaptă să se termine ziua de lucru pentru a ieşi în oraş la o cină romantică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscop 26 octombrie: Este o zi cu câștiguri pentru mai multe zodii, dar și cu multe noutăți