Antena Meniu Search
x

Mama Selenei Gomez a ajuns la spital, după ce a aflat că fiica ei s-a împăcat cu Justin Bieber

Mama Selenei Gomez a fost dusă de urgenţă la spital după ce a aflat că fiica ei s-a împăcat cu Justin Bieber.

Vezi și

Mama Selenei Gomez a fost dusă de urgenţă la spital după ce a aflat că fiica ei s-a împăcat cu Justin Bieber. Cele două ar fi avut o ceartă aprinsă, iar femeia ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie presa de peste Ocean.

Mamei Selenei Gomez i s-ar fi făcut rău după ce a aflat că fiica sa şi Justin Bieber au din nou o relaţie serioasă. Cei doi tineri au fost împreună, dar cu întreruperi, în perioada 2011-2015. Publicaţiile străine spun că familia Selenei nu îl are prea mult la suflet pe Justin Bieber, pe motiv că tânăra cântăreaţă a suferit în trecut, din cauza lui. 

Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani, şi Bieber, în vârstă de 23, s-au împăcat după ce ea a suferit un transplant de rinichi. Mass-media din Statele Unite spune că tinerii ar fi nedespărţiţi de când artistul a aflat că Selena a trecut printr-o operaţie atât de grea.

Surse din anturajul celor doi spun că Bieber este hotărât să demonstreze familiei iubitei sale că s-a schimbat şi că nu o va mai face pe Selena să sufere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Mama Selenei Gomez a ajuns la spital, după ce a aflat că fiica ei s-a împăcat cu Justin Bieber