Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Interviu exclusiv cu Delia. Artista ne povesteşte cum a petrecut de ziua ei: 'Am făcut pe DJ-ul, am dansat foarte mult' (Video)

Delia Matache a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre cum a petrecut de ziua ei, alături de prieteni şi familie.

de Redactia Observator

la 07.02.2018 , 17:33

Interviu exclusiv cu Delia. Artista ne povesteşte cum a petrecut de ziua ei: - Observator

Delia Matache a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre cum a petrecut de ziua ei, alături de prieteni şi familie.

Delia a împlinit, astăzi, 36 de ani, iar ca în fiecare an a petrecut în club alături de toţi prietenii.

Articolul continuă după reclamă

"Am petrecut frumos, ca la carte, liniştit. De la ora 19.00 am început. A fost o petrecere a început la 19.00. Am dansat foarte mult. Am făcut pe DJ-ul, mi-am selectat muzica, m-am ocupat de asta cu două zile înainte. Pe avion, făceam lista cu melodii. S-a ascultat numai ce am vrut şi a fost superb. Şi au fost prieteni, mulţi, vechi, noi", a declarat Delia.

Pe acelaşi subiect

Delia a organizat petrecerea de ziua ei la care a ajuns direct după un drum foarte lung. Artista s-a întors de curând dintr-o vacanţă în Thailanda.

"Eu sunt foarte entuziasmată şi foarte bine. Şi, în general, de ziua mea, le spuneam, am o stare melancolică, nu foarte explozivă. Bucuroasă, dar puţin melancolică", a mai precizat vedeta.

Interviul integral cu Delia îl puteţi urmări, în această seară, începând cu ora 19.00, numai la Observator pe Antena 1.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Interviu exclusiv cu Delia. Artista ne povesteşte cum a petrecut de ziua ei: 'Am făcut pe DJ-ul, am dansat foarte mult' (Video)