Antena Meniu Search
x

Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă

Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă ca şi el. Cel puţin în Canada. Acolo, s-a făcut cunoscută ca scriitoare şi Autobiografia ei a fost best-seler.

Vezi și

Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă ca şi el. Cel puţin în Canada. Acolo, s-a făcut cunoscută ca scriitoare şi Autobiografia ei a fost best-seler. Chiar dacă o mare parte a lumii a fost deja cucerită de talentul şi rafinamentul ei, noi nu am făcut, până acum, cunoştinţă cu ea. Ei bine, astăzi ne luăm revanşa şi o cunoaştem pe tânăra şi frumoasa mamă a lui Justin Bieber.

Daca va intrebati cine a fost femeia puternică din umbra lui Justin Bieber, căreia artistul îi datorează, măcar puţin celebritatea lui de astăzi, ei bine… aceasta este chiar mama lui.

Pattie Mallette i-a insuflat și cultivat dragostea pentru muzică încă de la doi ani. Apoi, în 2007, l-a înscris într-un show muzical,  în care a câştigat locul al doilea.

Iar eforturile ei de a-și vedea fiul pe cele mai mari scene din lume nu s-au oprit aici. Mama lui Justin 

a urcat, cu perseverenţă, video-uri muzicale cu el pe Youtube, până când acesta a fost remarcat de... cine trebuie.

Dar cine este mai exact Pattie Mallette? O scriitoare canadiană şi producătoare de film. Autobiografia ei, "Nowhere but up", publicată în 2012, a înregistrat un succes răsunător şi chiar a fost cotată drept cel mai bun best seller din New York Times în prima săptămână de la lansare. Pattie a apărut și-n documentare și seriale precum: "Biebermania" (2011), "Today Show" (2012), "Huckabee" (2012), etc. De asemenea, Pattie a fost producătoarea scurtmetrajului „Crescendo", apărut în 2013.

Patricia -"Pattie" Elizabeth Mallette- se remarcă şi prin frumuseţe şi eleganţă. Mama lui Justin Bieber reușește, la 42 de ani, să arate ca o puștoaică. În plus, este în pas cu moda, iar aparițiile ei sunt întotdeauna remarcate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă