Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian arată bine mulţumită unei românce, care şi-a pus amprenta pe look-ul vedetei de la Hollywood

Ştiaţi că celebra Kim Kardashian arată bine mulţumită unei românce? Ei bine.Vedeta de la Hollywood a practicat kangoo jumps, sport pe care l-a descoperit prin intermediul româncei Kinga Sebestyen. Aceasta i-a fost antrenoare personală, iar acum ne dezvăluie detalii picante din viaţa divei de la Hollywood.

Vezi și

Ştiaţi că celebra Kim Kardashian arată bine mulţumită unei românce? Vedeta de la Hollywood a practicat kangoo jumps, sport pe care l-a descoperit prin intermediul româncei Kinga Sebestyen. Aceasta i-a fost antrenoare personală, iar acum ne dezvăluie detalii picante din viaţa divei de la Hollywood.

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps spune că săriturile te scapă de colăcei şi celulită până la vară. Din acest motiv a apelat şi Kim Kardashian la ajutorul ei. Vedeta este bine cunoscută pentru formele sale voluptuoase. Însă la un moment dat şi-a dat seama că silueta ei este în pericol din cauza mâncării în exces. 

Kinga Sebestyan spune despre Kim că era o tipă foarte draguţă, ambiţioasă, iar după ce a scăpat de celulită, vedeta a renunţat la program. Însă acum putem observa cum decurge un antrenament cu antrenoarea vedetelor.

Kinga are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve. Spune despre Kim că este o femeie atentă la felul în care arată. Drept dovadă, ea nu iese niciodată din casă nearanjată. Antrenoarea ne-a mărturisit că nu o miră faptul că vedeta americană a fost jefuită la Paris.

Kinga spune că a mai lucrat şi cu alte vedete. De exemplu, Inna.

De data aceasta se afla la Sibiu. Kinga Sebestyen a venit pentru a premia o tânără care a reuşit să slăbească după ce a apelat la programul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian arată bine mulţumită unei românce, care şi-a pus amprenta pe look-ul vedetei de la Hollywood