Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Lecții de iubire în pandemie. Cleopatra Stratan: "Deci în loc să începem cu dreptul, am început cu stângul"

Pandemia, pe unii i-a unit, pe alții i-a despărțit. De ziua îndrăgostiţilor, familii și cupluri de artiști ne spun poveştile lor de dragoste, dar şi care e cea mai importantă lecţie pe care au învăţat-o în ultimele douăsprezece luni.

De Denisa Morariu-Tamaş la 14.02.2021, 22:21
Vezi și
  • Pandemia, mult mai ușoară alături de sufletul-pereche

Cleopatra Stratan, cântăreață: Noi am decis să fim împreună în februarie și când trebuia să ne revedem în martie s-a dat start lockdown-ului. Deci în loc să începem cu dreptul, am început cu stângul. La 300 de km distanță, el aici la București și eu la Chișinău.

Alexandra Ușurelu, cântăreață: Am putea spune că noi încă de acum opt ani suntem în pandemie, pentru că de atunci suntem non-stop împreună.

Adda, cântăreață: Nu a fost un șoc mare să stăm atât de mult timp împreună. Nici nu simțim nevoia să stăm separați. Eu m-am bucurat într-un fel foarte tare că a venit lockdown-ul atunci, pentru că simțeam nevoia să stau acasă cu familia, simțeam nevoia să mă odihnesc, simțeam nevoia să stau în pat și să nu fac nimic, să mănânc și să mă joc cu Alex și să mă bucur pur și simplu de familie. 

Dragoste în pandemie, șosete pe comodă

Cătălin Rizea, producător: Vă dați seama cum a fost pentru mine dacă nevastă-mea vorbește atât. Nu mai zic nimic, gata.

Alexandra Ușurelu, cântăreață: Am avut în sfârșit timp să ne oprim în studio și să înregistrăm un nou album, albumul față care cea există. 

Bobby Stoica, compozitor: "Ne iubim prin micile acțiuni ale vieții. Și prin cântec desigur. Totul a fost pe baza online-ului și pentru noi de altfel, inclusiv iubirea. Și Doamne ajută cu online-ul ăstă, grație tehnologiei, că altfel am fi rupt scrisorile în două. Sincer să fiu... noi nu ne am certat deloc cât am stat în pandemie. În afară faptului că ea stă cu gură așa pe mine, și eu de multe ori stau cu gura pe ea. Spre exemplu asta cu lăsatul prosopului pe televizor și a șosetelor pe comoda de la televizor..."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Lecții de iubire în pandemie. Cleopatra Stratan: "Deci în loc să începem cu dreptul, am început cu stângul"