Antena Meniu Search
x

Bute a spus "DA", la Castelul Cantacuzino din Busteni

Printul Ringului a intrat astazi in randul lumii ca un print adevarat, la castel. La Castelul Cantacuzino din Busteni, Lucian Bute s-a cununat cu Elena, femeia care-i este iubita de mai bine de sapte ani

Vezi și

A fost "lovit" cu o directa la inima in urma cu sapte ani de Elena, iar astazi Lucian Bute a spus "da" intr-o secunda. Pe covorul rosu, femeia de langa el a monopolizat privirile, imbracata intr-o rochie indrazneata. In ton asortat cu cravata sotului.

De buna-voie a spus adio burlaciei. Ca doar in cativa ani de box profesionist nu si-a capatat degeaba renumele de Mister K.O. I-a luat putin mai mult decat un meci in ring, ca sa semneze, in fata nasului, primarul din Busteni.

Diseara vor petrece, iar masa si dansul sunt la Castelul Cantacuzinilor. Printul Ringului s-a ingrijit sa fie totul ca la carte. Vinul a fost degustat inainte cu atentie de nas, de Bute, Iftimoaie si prietenul Banel.

Cu totii sunt 50 de invitati. Vor fi primiti cu bucate alese: un aperitiv frantuzesc, de unde nu lipsesc strugurii in mantie de branzeturi, rulada de curcan cu vanat, cosuletul de icre de stiuca, completat mai tarziu de un file de dorada cu spaghete de legume si sos de vin alb si un medallion de vita de Argentina cu foie-gras.

Peste o saptamana petrecerea se muta la Galati. Si Mutu este asteptat de Bute la nunta mare unde se vor distra aproape 400 de invitati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Bute a spus "DA", la Castelul Cantacuzino din Busteni