Antena Meniu Search
x

Machiajul natural

Nu ştiu dacă aţi urmărit ceremonia decernării premiilor Oscar din acest an, dar în mod sigur aţi văzut ţinutele pe care le-au purtat vedetele de pe covorul roşu! Unele - superbe, altele - mai puţin reuşite. Însă toate starurile feminine de la Hollywood au avut un numitor comun: machiajul cât mai natural.

Vezi și

Să ai un machiaj perfect este greu. Să ai machiajul vedetelor este şi mai greu şi totuşi, cum se realizează? Numai un profesionist poate să ne spună.

Machiajul natural este cel mai des folosit. Este adevărat că poate fi şi destul de uşor de realizat, iar nuanţele calde subliniază trăsăturile fără a încărca faţa.

Şi pentru ca totul să fie perfect, tot ce trebuie să faceţi este să respectaţi câteva reguli de bază, cum ar fi aplicarea blush-ului.

Dacă aveţi un ten fără probleme, machiajul natural este alegerea perfecă. Se folosesc nuanţe naturale, care chiar dacă nu se văd, cu siguranţă se simt şi fac diferenţa.

Când vine vorba despre machiajul de seară, lucrurile clar se complică. Sunt o mulţime de variante din care putem să ne inspirăm. Preferatul vedetelor, cu siguranţă, rămâne cel care scoate în evidenţă ochii.

Nu este uşor de realizat. Necesită multă răbdare, dar rezultatul este pe măsură. Iar româncele adoră acest tip de machiaj.

Pe lângă produsele cosmetice care ne ajută să realizăm un look impecabil, demachierea corectă este unul dintre paşii care ne ajuta să avem tenul perfect.

Un lucru este clar, o tinută care atrage toate privirile poate fi realizată de oricine cu puţină răbdare.

Dar o ţinută de covorul roşu va fi întotdeauna completată de cele mai importante accesorii pe care le poate avea cineva: încrederea în propria persoană şi atitudinea de divă !

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Machiajul natural