Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea se gândeşte să renunţe la cetăţenia română

A scris pe contul de Facebook că e deranjată de românii care spun răutăţi despre ea şi realizările ei. Ghenea a spus că deşi îşi iubeşte ţara, nu România a format-o şi de prea multe ori românii nu o tratează cu respect

Vezi și

A scris pe contul de Facebook că e deranjată de românii care spun răutăţi despre ea şi realizările ei. Ghenea a spus că deşi îşi iubeşte ţara, nu România a format-o şi de prea multe ori românii nu o tratează cu respect

E frumoasă, celebră şi e de-a nostră. Dar cât de curând, Mădălina Ghenea ar putea să renunţe la cetăţenia română. E supărată că mulţi români o critică şi îi reproşează alegerile pe care le face.

"Am obosit să rabd, să tac şi să trec peste răutăţile şi frustrările românilor. Care, majoritatea, nu prea au făcut mare lucru, nu s-a prea auzit de ei prin lume. Sper ca pe viitor să nu ajung ca din cauza unor asemenea oameni amintiţi mai sus să iau decizia de a renunţa definitiv la calitatea de cetăţean român. Încă sper".

Mesajul dur al Mădălinei a fost postat pe internet după ce mai mulţi români i-ar fi reproşat faptul că a adoptat, la distanţă, un copil din Haiti, şi nu unul din ţara noastră.

"Am obosit să constat că atunci când faci cu adevărat ceva important pentru tine, pentru comunitate sau pentru întreaga ta ţară, vine primul românul nostru şi îşi dă cu părerea în mod critic asupra activităţii tale. Când el nu reprezintă nimic şi nici nu a făcut prea multe în viaţa lui".

Mădălina a devenit mamă pentru un băieţel din Haiti, Nor, pe care l-a salvat de la moarte printr-o operaţie pe care i-a plătit-o.

În aceeaşi postare, Mădălina a mai scris că deşi îşi iubeşte locurile natale, ea nu s-a realizat în România.

"Nu am motive pentru care aş datora prea multe ţării mele sau românilor. Pentru că unii dintre ei mă tratează rău. Prin comparaţie, în alte ţări am fost tratată cu respect, cu caldură, cu bunătate şi extrem de civilizat".

Mădălina Ghenea s-a implicat în mai multe acţiuni umanitare până acum. În ţară a venit în ultimii ani în vizită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea se gândeşte să renunţe la cetăţenia română