Antena Meniu Search
x

Mihai Traistariu se viseaza iar cu bucle

Cu pletele pe spate. Asa se viseaza Mihai Traistariu. Dupa ce si-a vazut parul cazand usor-usor, a trecut printr-un transplant nereusit, acum, artistul se bucura de fiecare fir care creste.

Vezi și

A apelat la medicii din Turcia, pentru un implant de par si tine degetele incrucisate ca rezultatele sa se vada in curand.

Zilele in care Mihai Traistariu isi purta cu mandrie zulufii au apus demult. Totusi, artistul nu s-a dat batut si continua sa viseze.

“Undeva in vara, la jumatea verii, o sa ma vedeti cu pleata in vant. O sa-mi dea asa o nuanta, ca o sa imi dau parul peste cap asa intr-o zi”, .

Chiar daca pentru multi pare un fleac, pentru el e o drama. A inceput in urma cu opt ani: “Scrisese un ziar acum opt ani, mi-au vazut ei ca s-a rarit parul si au zis: <Traistariu cheleste>. Si din prostia asta a mea, dupa doua saptamani, deja ma preocupam sa-mi fac un implant ca sa nu mai vada astia chelia”.

Si-a facut atunci un implant de par, la noi in tara, dar fara rezultat. A ramas cu dorinta si cu multe cicatrici. La inceputul anului, a luat drumul unei clinici din Turcia. S-a intors cu peste sase mii de fire implantate si cu la fel de multe sperante.

E atat de incantat, incat impartaseste cu fanii sai, pe retelele de socializare, fiecare nou fir aparut pe crestet. Asteptarea i-a fost grea si plina de restrictii: “N-am avut voie sa fac sex vreo trei saptamani ca sa n-am tensiune la cap, cumva sa vina sangele in cap, sa bulverseze radacinile”.

Medicii romani spun ca ar fi putut face implantul si la noi. Facut corect, rezultatele sunt garantate. In medie, o interventie, la noi in tara, costa aproximativ 2.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Traistariu se viseaza iar cu bucle