Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moda pe plajă. Cătălin Botezatu ne dezvăluie ce costum de baie se potriveşte oricărei femei

Doamnele şi domnişoarele care-şi petrec vacanţele pe plajele din Mamaia nu lasă nimic la voi întâmplării. Costumele de baie sunt atent alese, să fie în pas cu moda, şi accesorizate cu pălării, ochelari de soare chiar şi bijuterii.

de Redactia Observator

la 18.08.2018 , 23:07

Doamnele şi domnişoarele care-şi petrec vacanţele pe plajele din Mamaia nu lasă nimic la voi întâmplării. Costumele de baie sunt atent alese, să fie în pas cu moda, şi accesorizate cu pălării, ochelari de soare chiar şi bijuterii. Ţinuta este completată de şaluri sau rochii vaporoase, multe dintre ele cu foarte mult sclipici. Multe turiste nu renunţă nici la machiajul cât mai strident, deşi nu se bronzează uniform.

Cu o notă de mister şi de senzualitate, printre şezlonguri, domnişoare cu rochii de plajă transparente şi cu decolteu cât mai adânc îţi fură repede privirea. Pe nisip sau chiar în parcare, defilează ca pe podium. 

Din sezonul estival nu lipsesc nici imprimeurile florale. Fără machiaj şi fără tocuri - sunt cele două reguli esenţiale pentru o zi la plajă. 

Articolul continuă după reclamă

Cătălin Botezatu, designer:

Sunt admise accesoriile de plajă, din astea din lemn, din scoici sau dacă ai briliante asta e, nu ţi le scoţi. Dar nu foarte opulentă, cu coliere mari la gât.

Şi cum orice ţinută se accesorizează cel mai bine cu un zâmbet, chef Cătălin Scărlătescu ne face o demonstraţie. Şi în cazul micilor imperfecţiuni, moda vine în ajutor. 

Cătălin Botezatu, designer:

Se poartă foarte mult costumele acelea înalte. Cum le spunem noi, costumele de babă, cu talie înaltă, ajută orice femeie. Unu, fac picioarele înalte. Doi, acolo unde corpul nu este perfect, acoperă. 

Sheila Gurdal, designer:

Foarte mult se poartă materialele metalice şi, bineînţeles, eu recomand sclipiciul cât mai mult. Dacă nu vara, atunci când?

Indiferent de ţinuta aleasă, la malul mării nu trebuie să lipsească ochelarii de soare şi pălăriile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Moda pe plajă. Cătălin Botezatu ne dezvăluie ce costum de baie se potriveşte oricărei femei