Antena Meniu Search
x

La viitoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite ar putea apărea o candidatură surprinzătoare: Oprah Winfrey

După discursul său înflăcărat de la gala premiilor Globul de Aur, pe reţelele sociale au apărut imediat mesaje care o instalau deja la Casa Albă.

Vezi și

După discursul său înflăcărat de la gala premiilor Globul de Aur, pe reţelele sociale au apărut imediat mesaje care o instalau deja la Casa Albă. Oficial, Oprah nu are asemenea intenţii dar prietenii săi spun că ea se gândeşte serios la candidatură.

Oprah Winfrey a entuziasmat vedetele prezente la gala Globurilor de Aur prin elogiul adus femeilor care au rupt tăcerea asupra hărţuirii şi abuzurilor sexuale. 

Mulţi dintre cei care au urmărit discursul, în sală sau în transmisia directă, au văzut, imediat, în Oprah "antidotul" la actualul preşedinte american, Donald Trump, aproape deloc iubit la Hollywood. Şi au îndemnat-o, printr-un val de mesaje pe reţelele sociale, să candideze împotriva acestuia în 2020. 

În fond, Trump îşi datorează victoria nu doar succesului în afaceri ci şi găzduirii unui reality-show televizat. Iar Oprah Winfrey este şi mai cunoscută, după 25 de ani de prezenţă pe micile ecrane. În plus, ea este o încarnare a consensului, cu o popularitate ce depăşeşte barierele rasiale sau politice.

Faptul a fost recunoscut chiar de Donald Trump, în 1999, când se gândea pentru prima dată să candideze la Casa Albă.

În ce o priveşte, Oprah Winfrey spune că nu s-a gândit niciodată să intre în politică. Dar doi prieteni ai săi au confirmat pentru CNN, sub acoperirea anonimatului, că ea "se gândeşte activ" la o candidatură prezidenţială în 2020.

Trump ar putea deveni astfel, fără voia lui, cel ce a deschis calea spre Casa Albă unei vedete de televiziune de orientare politică diametral opusă faţă de a lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » La viitoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite ar putea apărea o candidatură surprinzătoare: Oprah Winfrey