Antena Meniu Search
x

Pamela Anderson s-a lăsat fotografiată nud, la 55 de ani

Pamela Anderson şi-a surprins fanii cu un pictorial nud. La 55 de ani, actriţa a lăsat inhibiţiile la o parte şi s-a lăsat fotografiată nud, pe o canapea albă. 

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 08:23

Vezi și

Într-un interviu pentru o revistă americană, Pamela Anderson a vorbit despre noua sa carte, dar şi despre documentarul despre viaţa ei, ambele apărute săptămâna aceasta. Artista a recunoscut că a fost încercată de emoţii puternice odată cu lansarea celor două proiecte, întrucât a povestit abuzurile sexuale la care a fost supusă în copilărie, dar şi alte subiecte controversate din viaţa sa. Pamela Anderson spune că cei doi fii ai săi au fost cei care au convins-o să-şi spună povestea. 

Căsătorită de cinci ori, Pamela Anderson încă speră să-și găsească dragostea

Pamela Anderson, unul dintre cele mai cunoscute nume din toate timpurile,  tocmai şi-a lansat cartea biografică. Volumul de memorii a venit însoţit şi de un documentar care cuprinde cele mai controversate momente din viaţa vedetei. "Pamela, o poveste de dragoste" este numele acestuia. Invitată la o emisiune celebră peste Ocean, Pamela Anderson a vorbit despre trecutul său complicat, dar a avut curajul să glumească şi pe seama viitorului. 

"Pamela, o poveste de dragoste" şi cartea lansată ieri concomitent cu documentarul, abordează momente importante din viaţa vedetei, inclusiv scandalul sexual căreia i-au fost victime ea şi primul său soţ, toboşarul Tommy Lee. De altfel, pentru crearea peliculei, Pamela a apelat la ajutorul fiului său cel mare, Brandon Thomas Lee. El este unul dintre producători şi a avut acces la cele mai controversate scene din arhivele mamei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Pamela Anderson s-a lăsat fotografiată nud, la 55 de ani