Antena Meniu Search
x

George Clooney, dezvăluiri picante despre relaţia cu Amal. Actorul şi-a cucerit soţia prin e-mail

Pentru prima dată în 5 ani, George Clooney a povestit în faţa camerelor cum şi-a cunoscut soţia.

Vezi și

Pentru prima dată în 5 ani, George Clooney a povestit în faţa camerelor cum şi-a cunoscut soţia. Mai sunt 11 zile până la Ziua Îndrăgostiţilor. Dar niciodată nu este prea devreme pentru o poveste de iubire. Pentru prima dată în 5 ani, George Clooney a povestit în faţa camerelor cum şi-a cunoscut soţia. L-a convins să îşi deschidă sufletul nimeni altul decât David Letterman.

Formează unul dintre cele mai frumoase şi mai rezevate cupluri de Hollywood. În 2014, nunta lor de la Veneţia a fost unul dintre evenimentele anului. 

În spatele camerelor, însă, povestea lor de dragoste a început într-un mod cât se poate de... banal. O întâlnire aranjată, la vila actorului din Italia. Amal i-a fost prezentată de un prieten comun.

George Clooney, actor:

Am primit un telefon de la impresarul meu care mi-a spus: Am cunoscut-o pe femeia care va veni la tine în vizită. Te vei căsători cu ea! Mama şi tatăl meu erau în vizită, aşa că au cunoscut-o şi ei!

Votat de două ori cel mai sexy bărbat al planetei, George Clooney a fost intimidat de frumoasa avocată. Au ţinut, legătura, dar au trecut 3 luni până când actorul a îndrăznit să o invite la o întâlnire. A cucerit-o pe mama gemenilor săi pe ... e-mail.

George Clooney, actor:

Nu ştiam... nu eram sigur că ar vrea să iasă cu mine, iniţial am crezut, ştii tu, că suntem amici.

De şase luni, cei doi sunt părinţi. Au o fată şi un băiat, Ella şi Alexander, despre care ambii recunosc că le-au schimbat viaţa şi tabieturile. În decembrie, în timpul unei curse aeriene spre Anglia, le-au dăruit pasagerilor căşti audio ca să nu fie deranjaţi de zgomotul făcut de copii. 

Amal Clooney împlineşte astăzi, 40 de ani. George are 56 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » George Clooney, dezvăluiri picante despre relaţia cu Amal. Actorul şi-a cucerit soţia prin e-mail