Video

Piesa de teatru ''Niște senzații'' a avut marea premieră: ''Este o piesă clasică. Altfel decât genul revuistic''

De Raluca Bădică.
Publicat: 10.03.2021, 13:40.
Actualizat: 10.03.2021, 13:41

Spectacolele au fost reluate pe 25 ianuarie, la 30 la sută din capacitate. Luni, pe 9 martie s-au reînchis în Capitală. Raluca Bădică a apucat să filmeze totuşi, pe 6, premiera spectacolului "Nişte senzaţii", a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase"

Spectacolul "Nişte senzaţii" în regia lui Alexandru Arşinel a avut premiera sâmbătă, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Reporter: Este altceva faţă de ce vedem noi la Tănase?

Cris Simion, actor: Este o piesă clasică. Altfel decât genul revuistic. Eu cred că o să prindă. Noi am mai avut experienţa asta cu ''Sosesc de seară'', de Muşatescu, acum aproximativ 5 ani în urmă şi a avut succes.

Piesă menită să aducă zâmbete pe buze

Cris Simion, actor: Ăsta este personajul principal în seara asta, această pălărie, de fapt este mai talentată ca mine. Este făcuta de colegii mei talentaţi de la ateliere. Sunt de fapt un cap de familie petrecăreţ. Nu ştiu dacă ne iese comedie în seara asta. Şi de aici pleacă totul, de la plecările mele de acasă.

Ana Maria Donosa, actriţă: Sunt afurisită şi chiar îi rog pe ai mei colegi să mă conducă după spectacol, să fiu sigură că nu mă asasinează nimeni. Sunt afurisită şi cu motiv. Sunt o nevastă care cere socoteală. Deja am zis tot.

Alexandru Arşinel: Eu am fost de pe margine. Vreau să vă spun care este problema cu regia la acest spectacol. Din pornire am vrut să îl fac eu. Am făcut rost de acest text al lui George şi aveam nevoie de cineva care să se descurce mai uşor în rostirea unor titluri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.