Antena Meniu Search
x

Video Spectacolul "Niște senzații", în premieră sâmbătă seară: ''Este o piesă foarte spumoasă, foarte pasională''

Dacă vremea este mohorâtă, noi vă propunem o porţie sănătoasă de comedie şi cultură. În această seară, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, are loc premiera spectacolului "Nişte senzaţii", în regia lui Alexandru Arşinel, care joacă şi rolul principal, alături de Ana Maria Donosa. Piesa este o radiografie plină de haz a relaţiilor de cuplu.

de Redactia Observator

la 06.03.2021, 14:21

Vezi și
  • Invitaţie la teatru sâmbătă seară
  • Ana Maria Donosa a oferit detalii despre piesa "Nişte senzaţii"

Spectacolul "Nişte senzaţii" a fost pus la punct încă de la începutul pandemiei, în ciuda restricţiilor şi a piedicilor întâmpinate. 

Ana Maria Donosa, actriţă: Au fost nişte repetiţii foarte lungi pentru că am început practic acum un an de zile. Am fost suspendaţi pe parcursul pandemiei, apoi a venit vara, am repetat spectacolele pentru Herăstrău, acolo unde mai jucăm în timpul verii. Apoi am reînceput să repetăm cu entuziasm în toamnă, apoi ne-au închis din nou. Nici nu mai speram că o să apucăm să jucăm la sediu. 

Teatrul s-ar putea muta din nou în online

În eventualitatea închiderii sălilor de spectacol, reprezentaţiile online ar putea fi o variantă.  

Ana Maria Donosa, actriţă: Probabil că va fi o decizie a conducerii. Deocamdată nu vrem să ne gândim că vom închide porţile teatrului. Cred că niciodată nu am primit atâtea mesaje de la oameni care spun că vor să vină la teatru. Este o confirmare a faptului că teatrul are sens şi că este o minunăţie a omenirii. 

Artista spune că vremea de afară este în ton cu piesa.

Ana Maria Donosa, actriţă: Exact ca în piesa noastră, pentru că la noi în piesă plouă. Este o piesă foarte spumoasă, foarte pasională. Abia aştept să văd reacţia publicului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Spectacolul "Niște senzații", în premieră sâmbătă seară: ''Este o piesă foarte spumoasă, foarte pasională''