Antena Meniu Search
x

Povestea lui Alex Parker, cel mai tânăr DJ de la UNTOLD

Alex Parker este cel mai tânăr DJ care a mixat anul trecut pe scena UNTOLD. Şi nu singur, ci cu Holy Molly, fosta Miss Mary.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 14:56

Vezi și

Alex Parker este cel mai tânăr DJ care a mixat anul trecut pe scena UNTOLD. Şi nu singur, ci cu Holy Molly, fosta Miss Mary.

Sunt imagini spectaculoase, surprinse la peste 100 de metri deasupra solului, în Constanţa. Pe o turbină, în mijlocul celui mai mare parc eolian de pe uscat din Europa, Alex Parker duce muzica electro la. alt nivel. Este primul DJ din lume care mixează astfel.

Se întâmpla chiar anul trecut, atunci când artistul a mai bifat o premieră - a fost cel mai tânăr DJ care a făcut spectacol pe scena UNTOLD.

Pentru el totul a început acum patru ani. A înlocuit pianul şi chitara la care ştia să cântec cu. masa de mixaj. Cântecul său de debut, Tropical Sun, o colaborare cu Marius Moga, a devenit rapid hit. Nu doar în ţară. Ci şi peste hotare.

A compus apoi pentru Delia, Amna, Robert Toma, iar de ceva vreme a început să colaboreze şi cu Holy Molly. Până nu demult cunosută sub numele de Miss Mary.

Schimbarea look-ului şi a numelui de scenă a venit după 5 ani în care artista a strâns aproape 120 de milioane de streamuri pe platformele online.

La numai 10 ani Holy Molly se lansa în muzică. Vocea puternică i-a făcut pe fani să o compare cu Miley Cyrus sau cu Christina Aguilera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Povestea lui Alex Parker, cel mai tânăr DJ de la UNTOLD