Antena Meniu Search
x

Pregatirile pentru nunta lui Lucian Bute sunt in toi. Sunt asteptati 450 de invitati

Un complex de lux cu piscina si spa, un meniu rafinat cu bucate alese si artisti de seama. 450 de invitati vor fi la nunta lui Lucian Bute cu Elena.

Vezi și

Pentru ca petrecerea sa iasa perfect, ginerele s-a ocupat personal de detalii. Iar primarul din Pechea n-a vrut sa fie de rasul lumii, asa ca a asfaltat drumul pana la casa lui Bute.

Dupa ce saptamana trecuta s-au casatorit civil la Castelul Cantacuzino din Busteni, sotii Bute isi vor pune pirostriile sambata, intr-o biserica de pe malul Dunarii. Petrecerea va avea loc intr-un complex de lux din Galati.

Lucian s-a ocupat personal de pregatiri, mai ales ca la nunta au fost invitati 450 de oaspeti de seam, de la sportivi renumiti la politicieni. Printre acestia, Adrian Mutu, Elena Udrea si presedintele Traian Basescu.

La astfel de nuntasi, meniul e pe masura: branzeturi rafinate asociate cu oua de prepelita si carpaccio de vita vor fi servite in deschidere. Ca feluri principale, invitatii vor avea pe masa turnedou rossini si friptura de vanat. Nu vor lipsi nici sarmalutele in cuib de mamaliga, stropite cu vinuri romanesti.

Inclusiv primaria si-a luat rolul in serios si a asfaltat strada pana la casa lui Lucian Bute.

Mandri nevoie mare, pechenii ii vor fi alaturi lui Lucian si la nunta, asa cum i-au fost la meciuri. La urma urmei, aceasta e adevarata Gala Bute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Pregatirile pentru nunta lui Lucian Bute sunt in toi. Sunt asteptati 450 de invitati