Antena Meniu Search
x

Julia Roberts și Sandra Bullock îl ÎMPART pe George Clooney

Sezonul premiilor de la Hollywood a fost deschis, potrivit tradiţiei, de festivalul internaţional de la Palm Springs. Vedetele marelui ecran s-au revăzut după sărbători și chiar au făcut câteva dezvăluiri-șoc!

Vezi și

Sandra Bullock s-a numărat printre laureaţii festivalului de la Palm Springs, alături de Tom Hanks, Meryl Streep sau Julia Roberts.

Premiată pentru rolul din "Gravity", actriţa a povestit că şi-a căutat, de curiozitate, propriul nume pe Google şi a aflat, despre ea, lucruri pe care nu le ştia.

Sandra Bullock, actriță:

Se pare că Julia - unde eşti, Julia? - şi cu mine ne certăm pe George Clooney. Am discutat despre asta, nu? Avem custodie comună asupra lui şi suntem amândouă de acord, nu ştiu de ce lumea tot bate toba despre asta.

Premiul de interpretare masculină i-a fost acordat lui Matthew McConaughey, pentru filmul "Dallas Buyers Club". Actorul le-a mulţumit juraţilor tot cu o glumă.

Matthew Mcconaughey, actor:

Nu aveam destui bani, aşa că l-am făcut cu mai puţin de cinci milioane; nu aveam destul timp şi l-am filmat în 28 de zile; mâncare am avut destulă, dar n-am putut să o mâncăm.

Veteranul Bruce Dern a primit un trofeu pentru întreaga carieră, înmânat de una din fostele sale partenere, Jane Fonda.

Bruce Dern, actor:

Ce mă încântă pe mine este că unii dintre voi v-aţi adunat şi aţi zis "Bruce Dern este în stare să joace".

Ziariştii au profitat de ocazie pentru a întreba vedetele dacă sunt pregătite ca, în sezonul premiilor, să păşească, aproape zilnic, pe covorul roşu la câte o ceremonie.

Sandra Bullock, actriță:

Nimeni nu e vreodată pregătit pentru covorul roşu, mai ales femeile. E panică, pur şi simplu panică.

Julia Roberts, actrita:

Mă trec toate năduşelile. Cred că sunt pregătită! Par pregătită? Eu mă simt pregătită.

Tom Hanks, actrita:

De fapt e mult mai greu pentru ea. Eu sunt gata în trei minute, dar ei îi trebuie cinci ore.

Amy Adams, actrita:

Vine îndată după sărbători. Pur şi simplu nu e corect să te chinui să intri în acele rochii. Necazuri de bogătaşi: "nu mai încap în rochiile mele de firmă", nu-i aşa?

Globurile de Aur vor fi decernate la 12 ianuarie, premiile Oscar - la 2 martie iar între cele două ceremonii, stelele filmului vor avea prea puţine seri libere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Julia Roberts și Sandra Bullock îl ÎMPART pe George Clooney