Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără prezentatoare meteo cu milioane de fani şi-a asigurat posteriorul, pentru "orice risc"

O prezentatoare meteo din Argentina, care are milioane de fani, şi-a asigurat posteriorul. Tânăra de 24 de ani spune că şi-a luat astfel o măsură preventivă.

de Redactia Observator

la 21.02.2018 , 16:37

O prezentatoare meteo din Argentina, care are milioane de fani, şi-a asigurat posteriorul. Tânăra de 24 de ani spune că şi-a luat astfel o măsură preventivă, pentru a evita orice risc.

Sol Perez, fata de la meteo a canalului argentinian de sport Tyc, are 2,5 milioane de fani doar pe contul său de Instagram.

Potrivit ziarului The Sun, tânăra e atât de populară, încât mulţi bărbaţi au întârziat la serviciu, pentru că i-au savurat buletinele meteo.

Articolul continuă după reclamă
Sol Perez e prezentatoarea de la meteo a unui canal de sport

Sol obişnuieşte să posteze frecvent în social media fotografii care îi scot în evidenţă formele trupului, iar pozele strâng o mulţime de like-uri.

Tânăra spune că succesul a determinat-o să ia măsuri de precauţie contra oricărui risc, aşa că a apelat la o firmă de asigurări. Şi-a asigurat astfel posteriorul pentru 80 de mii de Euro.

Sol Perez şi-a asigurat posteriorul, pentru 80 de mii de Euro

Sol Perez, nu se plânge însă de bani, şi nu din ocupaţia sa principală, de a prezenta meteo.

Recent, a primit un cec de peste 250 de mii de Euro, pentru apariţiile sale pe scena unui show foarte popular în Argentina, La Isla Encantada.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Tânără prezentatoare meteo cu milioane de fani şi-a asigurat posteriorul, pentru "orice risc"