Antena Meniu Search
x

Primul concert Iris - Cristi Minculescu, Valter si Boro de după pandemie a avut loc într-un parc din Bucureşti

Cu emoție și entuziasm, zeci de spectatori au înfruntat ploaia și au trecut printr-un triaj epidemiologic, doar că să fredoneze alături de Cristi Minculescu, Valter și Boro piesele adorate de generaţii de români.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 14:10

Vezi și
  • Fanii au așteptat cu sufletul la gură primul spectacol declanşarea crizei Covid.
  • Spectacolul a fost şi primul concert acustic al formaţiei Iris.

Mare le-a fost surpriza artistilor atunci când au aflat că mulţi dintre fanii lor au venit de la sute de kilometri să-i vadă şi să îi audă live.

Pe o ploaie torenţială, adăpostiţi sub umbrele. Așa s-au bucurat de hiturile formației Iris - Cristi Minculescu, Valter şi Boro, zecile de fani care au așteptat cu sufletul la gură primul spectacol organizat după declanşarea crizei Covid.

Cristian Minculescu: E minunat că s-au gândit la noi într-o perioadă în care teoria spuna că trebuiau să se gândească doar la ei e o onorant, o mare bucurie, nu  putem exprima în cuvinte și vom cânta ca până acum să îi recompensăm.

Artiștii spun că în această perioadă au fost departe de publicul lor doar fizic. Internetul le-a fost salvarea atunci când toţi eram izolaţi în case.

Aceeaşi susținere au simțit-o artiştii și aseară, la spectacol, timp de o oră şi jumătate.

Accesul publicului este condiționat de respectarea unor măsuri de rotecție. Iar cine refuză triajul observațional, nu poate participa la spectacol.

La triaj puteau intra doar câte șapte persoane care să respecte distanța de un metru jumătate. Termometrizarea, dezinfectarea mâinilor și purtarea măștii au fost obligatorii.

Dar în ciuda regulilor stricte, artiştii au descoperit cu emoţie şi bucurie că publicul lor nu a venit doar din Bucureşti.

Cristian Minculescu: Pitești, Brăila, Craiova din ce știm noi, probabil că vor striga din public, e onorant, v-am zis, la sfârșit de săptămână, la epideimia asta care încă nu s-a terminat, sperăm să îi mulțumim și să nu regrete că au venit 

Raluca Mihail, manager: Cred că asta le-a mai spulberat puțin din emoții, să descopere cu atâta emoție, să descoperim cu atâta surpirză că într-un loc care trebui e să respecte toate măsurile impus de autorități cu max 200 de oameni  în public s aflăm și să primim mesaje de o săptămână întreagă că vin fani din toată țara, din Brăila, Craiova, Pitești, ce e mai senzațional, că avem un fan din Egipt 

Spectacolul a fost şi primul concert acustic al formaţiei Iris.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.30, în parcul IOR din Capitală vor fi organizate în aer liber concerte la care vor putea participa maximum 200 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Primul concert Iris - Cristi Minculescu, Valter si Boro de după pandemie a avut loc într-un parc din Bucureşti