Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Romeo Visca, de la studiourile Warner Brothers la serialul Adela

În mod normal el locuieşte în Marea Britanie, dar a venit însă în ţară special pentru a juca în serialul Adela. Este vorba despre Romeo Visca, actorul care joacă rolul lui Valentin Dincă în cea mai nouă producţie de la Antena 1. După cum spune chiar Romeo, acesta este un rol total diferit faţă de cele jucate până în acest moment. Deci implicit şi o mare provocare, chiar dacă este absolvent al New York Film Academy din Los Angeles şi se poate lăuda cu un stagiu complet de pratică la Universal Studios şi Warner Brothers.

de Redactia Observator

la 25.02.2021 , 14:23

  • Romeo Visca este protagonist în serialul Adela

Romeo Visca face parte din distribuţia serialului Adela. Deşi nu a trăit în România, să lucreze cu Ruxandra Ion a fost mereu un vis pentru el.

Romeo Visca, actor: Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu doamna Ruxandra Ion. Era un vis de-al meu. Eu nu am mai fost în România din 2010. Eu locuind în L.A., am venit de Crăciun, anul trecut acasă la ai mei, în Londra, unde locuiesc. Şi m-a prins pandemia în Europa. Văzând că doamna Ruxandra Ion a postat un casting, am spus - dacă tot sunt în Europa şi tot am timp liber, nu mă puteam întoarce înapoi, erau zborurile închise, hai să plec la casting. M-am urcat în avion fără să am habar de ce o să se întâmple. După o săptămână de casting şi probe am reuşit să iau proba. 

Revenirea în ţară a fost dificilă, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Vezi și

Romeo Visca, actor: Am stat închis în apartament trei luni de zile, fără să cunosc pe nimeni, fără să ştiu. Toată lumea era panicată, nu ştia ce o să se întâmple. M-am speriat, de ce să nu recunosc.

Cum percepe personajul pe care îl are de jucat în Adela 

Rolul din Adela a fost ca o gură de aer proaspăt într-o perioadă complicată. 

Romeo Visca, actor: Este un personaj pe care a trebuit să îl construiesc. Eu joc în general roluri negative. Nu aveam un reper din România căruia eu să îi dau viaţă. Vali Dincă este un tip foarte loial. Cred că este singurul lucru pe care îl avem în comun. Este un tip foarte aprig, foarte stăpân pe sine. 

Romeo spune că nu a existat vreun lucru pe care să şi-l pună în cap şi să nu îl îndeplinească. 

Romeo Visca, actor: Sunt un tip extrem de ambiţios. Când îmi setez ceva în cap trebuie să îmi iasă. De mic mi-am dorit să ajung pe scene mari. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Romeo Visca, de la studiourile Warner Brothers la serialul Adela