Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ronnie Romero, în exclusivitate la Observator. Artistul a dat Chile pentru România din dragoste

Ronnie Romero s-a născut în Chile într-o familie de muzicieni şi toată viaţa a cântat şi simţit pe ritmuri rock. A cucerit cele mai mari scene, fiind una dintre cele mai apreciate voci rock ale momentului.

de Redactia Observator

la 09.02.2021 , 13:54

Acum a dat Chile pentru România. Unde a ales să locuiească. Afăm chiar de la el ce l-a făcut să aleagă ţara noastră. Special pentru fanii din România un interviu în exclusivitate cu starul Ronnie Romero, vocalistul trupei Rainbow şi a noului Intelligent Music Project.

"M-am născut și crescut într-o familie de muzicieni, deci de la bun început am fost înconjurat de instrumente în casă, îmi amintesc că aveam tobe în camera mea, pentru că fratele meu era baterist.

De la început muzica a fost importantă pentru mine, am fost încojurat de muzică. Dar când am decis să fiu roker? Când ascultam albumele Whitesnake. Era David Coverdale și am spus că vreau să fiu ca el".

Vezi și

Cum de a ales România

Ronnie Romero s-a îndrăgostit de o româncă și nu a stat mult pe gânduri și a decis să o urmeze în țară. Astfel, povestea de iubire a continuat, iar starul a început să iubească și țara noastră.

"Datorită dragostei am venit aici, m-am îndrăgostit de o fată româncă, ne-am cunoscut acum mai bine de un an, pentru că ne mișcam în lumea rock împreună, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit foarte repede și pentru că sunt genul de persoană care ia decizii foarte repede, cu inima, am decis să mă mut în România. Și am descoperit o țară minunată, un oraș minunat în București".

Mai multe în video.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Ronnie Romero, în exclusivitate la Observator. Artistul a dat Chile pentru România din dragoste