Antena Meniu Search
x

Schimbări radicale de look la Hollywood! Cum s-au reinventat Katy Perry, Miley Cyrus şi Emma Stone

Să fii în centrul atenţiei este greu chiar şi pentru vedetele de la Hollywood. De aceea, caută să se reinventeze constant.

Vezi și

Să fii în centrul atenţiei este greu chiar şi pentru vedetele de la Hollywood. De aceea, caută să se reinventeze constant. Şi cum, atunci când vrei să schimbi ceva pentru a atrage atenţia, începi cu părul, celebrităţile au surprins de multe ori cu adoptarea unui nou look. O tunsoare inedită sau poate o altă culoare a părului, haideţi să le vedem pe cele care şi-au schimbat radical look-ul anul acesta!

Cu toţii am fost de-a dreptul şocaţi s-o vedem, la începutul acestui an, pe Katy Perry renunţând la pletele negre în favoarea unui bob stylish, în nuanţe de blond. Ea s-a lăsat pe mâinile inventivului Chris McMillan, hairstylistul care i-a făcut şi lui Miley Cyrus aceeaşi tunsoare sofisticată.

Cara Delevingne a trecut şi ea printr-o transformare uimitoare, ce a făcut-o greu de recunoscut. 

Actriţa a fost nevoită să se tundă apoape la zero pentru un nou film, „Life in a Year" unde interpretează rolul unei tinere aflate la finalul vieţii.

Şi Emma Stone se numără printre starurile ce au făcut schimbări radicale de hairstyle. Actriţa şi-a modificat complet culoarea părului, optând pentru un blond platinat după ce, multă vreme, a fost cea mai cunoscută roşcată de la Hollywood.

Kristen Stewart a renunţat acum mai mult timp la plete, aşa că de la tunsoarea scurtă la cea pixie n-a fost decât un pas. Totuşi, look-ul ei a fost unul complet diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit în primii ani de carieră.

Şi Olivia Wilde a surprins, anul acesta, cu o schimbare de hairstyle. Odată devenită mămică, Olivia Wilde a preferat o coafură mai uşor de întreţinut, dar nu mai puţin stylish.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Schimbări radicale de look la Hollywood! Cum s-au reinventat Katy Perry, Miley Cyrus şi Emma Stone