Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Când înşelarea soţiei costă o avere

Un divorţ într-o familie celebră va ţine prima pagină a tabloidelor până când va fi epuizat şi ultimul detaliu sordid al poveştii. Iar un amănunt nu va fi vreodată ratat.

Vezi și

 Un divorţ într-o familie celebră va ţine prima pagină a tabloidelor până când va fi epuizat şi ultimul detaliu sordid al poveştii. Iar un amănunt nu va fi vreodată ratat.

Dacă divorţează vecinii de la parter, problema va fi dezbătută maximum o săptămână, de băbuţele care îşi fac veacul pe banca din faţa blocului! Dacă divorţează nişte vedete sau nişte multimiliardari, povestea face înconjurul planetei. Şi, pe lângă faptul că încearcă să afle toate amănuntele murdare ale divorţului, jurnaliştii de scandal mai au un scop. Să afle câţi bani va primi cel care a intentat procesul.

În urmă cu 10 ani, un zvon cumplit zguduia Hollywoodul. Jennifer Aniston şi Brad Pitt deciseseră să se despartă, după 7 ani de relaţie. Motivul? Brad Pitt se îndrăgostise iremediabil de Angelina Jolie, în timpul filmărilor la Mr. and Mrs. Smith. Nu şi-au făcut relaţia publică decât un an mai târziu, după ce actorul plătise 29.000.000 de $, pentru a o scoate pe Anniston din viaţa lui. Acum Brad Pitt şi Angelina sunt căsătoriţi şi au împreună 6 copii, 3 adoptaţi şi 3 naturali.

Fostul premier al Italiei a fost nevoit să plătească şi mai mult, pentru că şi-a înşelat cea de-a doua soţie. Divorţul l-a costat 120.000.000 de $. Fosta doamnă Berlusconi a intentat procesul abia după ce a aflat că soţul ei a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale. Din 2012, Silvio Berlusconi are o relaţie cu o tânără starletă de o moralitate îndoielnică.

Miliardarul rus Roman Abramovici a avut un divorţ pe măsura averii. I-a dat fostei sale soţii 300.000.000 de $, pentru a se putea recăsători cu Dasha Zhukova. Aceasta provine dintr-o familie foarte înstărită şi este de o inteligenţă sclipitoare, ceea ce a ajutat-o să aibă propriile sale afaceri profitabile.

În cazul lui Arnold Schwarzenegger este foarte dificil de înţeles cum a putut să-şi înşele soţia cu menajera. Şi asta în condiţiile în care femeia care îi întreţinea casa era cu 5 ani mai în vârstă decât soţia. Oricum, divorţul de Maria Shriver - nepoata lui John Kennedy - l-a costat pe Terminator nici mai mult, nici mai puţin de 375.000.000 de $.

Actorul Mel Gibson s-a îndrăgostit de o pianistă din Rusia, motiv pentru care nici nu a mai vrut să audă de soţia care îi născuse 7 copii. Însă libertatea vine cu un preţ. Divorţul l-a costat 425.000.000 de $. Mulţi bani pentru nimic, pentru că nu a rămas nici cu rusoaica. Asta în condiţiile în care şi aceasta i-a făcut un copil. O fetiţă care are acum 4 ani şi pentru care cei doi s-au luptat ani în şir prin tribunale, pentru a obţine custodie exclusivă. Judecătorii nu au fost de acord, aşa că cei doi foşti parteneri îşi continuă războiul subteran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Când înşelarea soţiei costă o avere