Antena Meniu Search
x

Cum arată viața fiicei lui Steve Jobs, moștenitoarea unei averi de 14 miliarde de dolari. Galerie foto

Eve Jobs este fiica cea mică a co-fondatorului Apple, Steve Jobs. La 19 ani, Eve se bucură de o viață de lux, fiind moștenitoarea unei averi colosale.

Eve Jobs este fiica cea mică a co-fondatorului Apple, Steve Jobs. La 19 ani, Eve se bucură de o viață de lux, fiind moștenitoarea unei averi colosale.

GALERIE FOTO

Eve Jobs, fiica cea mica a lui Steve Jobs

Tânăra nu se ferește să posteze nenumărate imagini pe contul ei de Instagram prin care își etalează stilul de viață.

Pe acelaşi subiect

Studentă la Universitatea Stanford, unde părinții ei, Steve Jobs și Laurene Powell, s-au cunoscut, Eve este o vedetă în cadrul competițiilor ecvestre. Alături de fiica unui alt miliardar american, Bill Gates - Jennifer, dar și de alte moștenitoare, precum Jessica Springsteen și Destry Spielberg, Eve participă la numeroase competiții în întreaga lume.

Foto: Jennifer Gates și Eve Jobs

Fiica cea mică a fostului mogul IT se antrenează la ferma de 11 milioane de lire sterline a mamei sale, în Wellington, Florida. Aici se regăsește un padock impresionant, cu 20 de cai, dar și o zonă rezervată săriturilor.

Potrivit Forbes, Laurene Powell și cei trei copii ai ei, Reed Paul Jobs (26 de ani), Erin Siena Jobs (22 de ani) și Eve Jobs (19 ani), sunt moștenitorii unei averi estimate la 14 miliarde de dolari, după moartea lui Steve Jobs.

Eve Jobs are o relație cu fiul unor antreprenori mexicani, Eugenio Garza Pérez, care s-a mutat în Statele Unite la 15 ani și care este student la Școla de Business din Miami.

Eugenio Garza Pérez este strănepotul lui Eugenio Garza Sada, care a fost președintele VISA Group.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Cum arată viața fiicei lui Steve Jobs, moștenitoarea unei averi de 14 miliarde de dolari. Galerie foto