Antena Meniu Search
x

Stilul lui Meghan, dezbătut la Săptămâna Modei de la Paris. Marii designeri au "schiţat" rochia de mireasă

Încă din noiembrie, când Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna, unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost rochia miresei.

Vezi și

Încă din noiembrie, când Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna, unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost rochia miresei. De la Victoria Beckham, Alexander McQueen sau Erdem, presa nu a contenit cu speculaţiile. Cu aproape 3 luni până la nunta princiară de pe 19 mai, subiectul a fost abordat şi în culisele Săptămânii de modă de la Paris.

Viitoarea prinţesă Meghan a apărut în public de trei ori în ultimele trei luni. Şi, de fiecare dată, ţinuta a fost impecabilă. Proba de foc va fi însă pe 19 mai, la nunta aşteptată cu nerăbdare de toată lumea.

Ce designer va alege mireasa este unul dintre cele mai dezbătute subiecte mondene. În spatele cortinei, la Săptămâna modei de la Paris, părerile sunt împărţite. Naţionalitatea şarmantei actriţe, preferinţele deja exprimate... factorii luaţi în calcul sunt multipli.

Giambattista Valli a deschis săptămâna modei de la Paris cu o colecţie demnă de o prinţesă. Rochiile din chifon sau tulle, cu croi amplu, lungi până în pământ, au dominat prezentarea. Designerul care le îmbracă pe Rihanna, Emma Stone sau Lupita Nyong'o ar putea fi şi alegerea lui Meghan. Este un mare fan al actriţei, la fel şi designerul francezilor de la Balmain.

De la anunţul logodnei, Prinţul Harry şi Meghan au participat, deja, la 3 evenimente publice împreună, în diferite părţi ale Regatului. Ultima apariţia, în cardiff, şarmanta americancă a mai doborât o tradiţie a familiei regale. A apărut în pantaloni la un eveniment oficial. 

Meghan şi prinţul Harry şi-au anunţat logodna în noiembrie, după mai bine de un an de relaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Stilul lui Meghan, dezbătut la Săptămâna Modei de la Paris. Marii designeri au "schiţat" rochia de mireasă