Antena Meniu Search
x

Sute de mesaje de regret şi condoleanţe pentru Robin Williams

Admiratorii lui Robin Williams nu şi-au revenit încă după şocul dispariţiei fulgerătoare a artistului atât de iubit. De la vedete şi demnitari până la vecini sau vechi prieteni. continuă să vină mesaje de regret şi condoleanţe.

Vezi și

Admiratorii lui Robin Williams nu şi-au revenit încă după şocul dispariţiei fulgerătoare a artistului atât de iubit. De la vedete şi demnitari până la vecini sau vechi prieteni continuă să vină mesaje de regret şi condoleanţe.

Administraţia americană şi-a amintit că Robin Williams era mereu gata să-şi pună talentul în slujba militarilor din teatrele de război.

Robin Williams este prezent acum în Galeria Naţională a Portretelor din Washington, alături de alte personalităţi de seamă americane şi străine.

Actorul dispărut atât de tragic nu a strălucit doar la televiziune şi pe marile ecrane, ci şi pe scenele improvizate în tabere militare din Irak sau Afganistan. El nu pierdea niciun prilej să-şi exprime admiraţia faţă de soldaţi, pentru care a jucat chiar rolul lui Moş Crăciun. Pentru întreaga lume, Robin Williams era o vedetă. Dar, pentru locuitorii orăşelului său din California era, în primul rând, un bun vecin şi prieten.

Un vechi prieten al lui Williams a făcut însă dezvăluiri dureroase. Sub chipul destins al acestuia se ascundeau dramele care i-au adus sfârşitul.

Citând surse anonime, presa americană scrie că Williams avea probleme financiare serioase şi era dezamăgit de insuccesul ultimului său film dar şi cel al unui serial în care era protagonist. Medicii legişti au confirmat că actorul s-a sinucis. Data şi locul funeraliilor nu au fost încă anunţate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Sute de mesaje de regret şi condoleanţe pentru Robin Williams