Antena Meniu Search
x

Foto Tatăl lui Adele a murit de cancer, într-un parc de rulote din Țara Galilor, respins până în ultimul moment de celebra lui fiică

Tatăl celebrei cântărețe Adele a murit, la 57 de ani, într-un parc de rulote din Țara Galilor, după o lungă luptă cu cancerul. Moartea acestuia marchează un final de capitol din saga nefericită a familiei în care Adele a crescut și s-a format ca artist.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.05.2021, 11:36

Adele plânge la primirea premiului Grammy pentru albumul „25”
Tatăl lui Adele a murit de cancer, într-un parc de rulote din Țara Galilor, respins până în ultimul moment de celebra lui fiică - Kevork Djansezian / Stringer via Getty Images

Moartea tatălui cântăreței vine la doar câteva zile după ce vedeta și-a sărbătorit aniversarea a 33 de ani în casa ei de 8,5 milioane de lire sterline de la Hollywood, alături de fiul ei adorat, Angelo, în vârstă de opt ani, și de o mulțime de prieteni renumiți, inclusiv actrița Jennifer Lawrence și cel mai bun prieten Harry Styles.

Adele părăsită de tată când artista avea trei ani

Adele și tatăl ei nu au fost niciodată apropiați, în ciuda eforturilor declarate de bărbat de a se apropia de fiica sa celebră, după ce acesta și-a părăsit familia pe când artista avea trei ani.

În 2013, Mark Evans a spus că a fost diagnosticat cu cancer intestinal și a anunțat că s-a împăcat cu celebra sa fiică. 

Pe acelaşi subiect

„Adele și cu mine suntem bine, a fost doar o neînțelegere”, a spus el. „Am remediat lucrurile, totul este în regulă”, spunea bărbatul.

Cu toate acestea, la Grammy, în 2017, Adele a spus că relația cu tatăl ei a rămas nevindecată. Ea i-a mulțumit managerului său, spunând: „Suntem împreună de zece ani și te iubesc ca și cum ai fi tatăl meu. Te iubesc atat de mult. Nu-l iubesc pe tatăl meu, asta e treaba”.

Până în 2019, Evans lucra ca șofer pentru Yodel și locuia într-un apartament închiriat în Bridgend, Țara Galilor de Sud.

Tatăl lui Adele a murit într-un parc de rulote

În ultimii doi ani, el a ajuns să trăiască într-un parc de rulote trăind de pe o zi pe alta.

Evans a petrecut o mare parte din ultimii zece ani cerându-și scuze publice de la fiica sa și, în mod privat, trimitând felicitări și scrisori artistei. Niciodată nu a primit un răspuns. 

„Am lăsat mesaje pe telefonul ei, i-am scris și i-am trimis mesaje de ziua de naștere și felicitări de Crăciun, dar parcă am murit pentru ea. Nu mă interesează statutul ei de celebritate sau banii ei. Vreau doar ca fiica mea să se întoarcă și vreau să fiu bunicul potrivit pentru cel mic”, spunea bărbatul în urmă cu câțiva ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Tatăl lui Adele a murit de cancer, într-un parc de rulote din Țara Galilor, respins până în ultimul moment de celebra lui fiică