Antena Meniu Search
x

Thor Björnsson, "muntele" din Game of Thrones, s-a căsătorit. Soția lui are 1 metru și 57 de centrimetri

Thor Björnsson, uriașul actor din serialul Game of Thrones, s-a căsătorit de curând cu aleasa inimi, Kelsey Henson. 

Thor Björnsson, uriașul actor din serialul Game of Thrones, s-a căsătorit de curând cu aleasa inimi, Kelsey Henson. 

Actorul, în vârstă de 29 de ani, cu un fizic absolut impresionant, a postat imaginile din ziua nunții pe Instagram, acolo unde este urmărit de 1.4 milioane de oameni.

"Este o mare plăcere să o pot numi soție pe Kelsey Morgan Henson. Voi fi alături de această femeie frumoasă la bine și la rău, toată viața. Sunt atât de bucuros pentru toate aventurile pe care le vom înfrunta unul lângă celălalt", a scris actorul din Game of Thrones, la descrierea fotografiei.

Nici fericita mireasă nu s-a lăsat mai prejos.

"Te iubesc și întotdeauna și promit să fie alături de tine indiferent ce ne rezervă viața. Te iubesc, baby", a scris ea, pe Instagram.

Cei doi s-au cunoscut în 2017, într-un bar din Canada, acolo unde Kelsey lucra ca barmaniță. Ea i-ar fi cerut să facă împreună o fotografie, iar în acel moment s-a aprins scânteia care a dus până la căsătorie.

 

Thor Björnsson are un metru și 80 de centimentri și 180 de kilograme, în timp ce Kelsey atinge doar un metru și 57. Dovadă a faptului că nu dimensiunea contează, ci sufletul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Thor Björnsson, "muntele" din Game of Thrones, s-a căsătorit. Soția lui are 1 metru și 57 de centrimetri