Antena Meniu Search
x

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, va fi înmormântat în ajunul aniversării manelistului

Coronavirusul a ucis 54 de români de ieri până azi. Printre victime este şi fratele manelistului Florin Salam. Nelu Stoian era internat de două luni în spital şi avea şi alte boli. Va fi înmormântat miercuri, cu o zi înainte de aniversarea a 41 de ani a fratelui său.

de Redactia Observator

la 26.09.2020, 23:07

Vezi și
  • Nelu Stoian era internat de două luni în spital şi avea şi alte boli
  • Nelu Stoian cânta la acordeon

Virusul care a terorizat o lume întreagă i-a răpit cântăreţului Florin Salam singurul frate. La 45 de ani, Nelu Stoian s-a stins pe patul de spital după aproape două luni de când a fost diagnosticat cu COVID.

A fost internat la începutul lunii august, la Spitalul Floreasca, unde a ajuns cu o ambulanţă privată. Avea pneumonie, boală provocată de coronavirus, dar şi alte probleme: diabet şi obezitate. Câteva zile mai târziu a fost transferat la Institutul Matei Balş. Acolo a început calvarul şi pentru el, şi pentru familie.

Florin Salam: Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia”. Mai mult le spunea surorilor mele. Mie îmi spunea, fratele meu, nu mă mai suna că nu vreau să mă vezi aşa.

Din spital, Nelu Stoian trimitea mesaje disperate familiei.

Florin Salam: "Eu de aici nu mai scap!" Vă citesc eu, uitaţi. "Eu de aici nu mai scap, jur! Ţine-o pentru tine, asta e! Nu fac nimic pentru mine! Faceţi ceva să mă scoateţi de aici”.

La scurt timp după internarea la Matei Balş, Nelu Stoian a fost intubat. Atunci, Florin Salam se plângea că nu primeşte veşti despre starea fratelui său

Cele mai negre gânduri s-au adeverit pentru rude seara trecută. Nelu Stoian a pierdut lupta pentru viaţă. A lăsat în urmă o fiică adolescentă şi fanii care îl plâng. Nelu Stoian cânta la acordeon. Încă de acum 20 de ani a rucat pe scenă alături de fratele său.

Apropiaţii familiei spun că va fi înmormântat miercuri lângă Fănica, fosta soţie a lui Florin Salam care a murit în urmă cu 11 ani de ciroză hepatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, va fi înmormântat în ajunul aniversării manelistului