Antena Meniu Search
x

A fost descoperit vinovatul de gafa monumentală de la decernarea premiilor Oscar! De ce au fost încurcate plicurile cu câştigătorii

S-a găsit vinovatul pentru gafa monumentală de la decernarea premiilor Oscar. Cel care a încurcat numele câştigătorului este un reprezentant al firmei care asigura livrarea plicurilor.

Vezi și

S-a găsit vinovatul pentru gafa monumentală de la decernarea premiilor Oscar. Cel care a încurcat numele câştigătorului este un reprezentant al firmei care asigura livrarea plicurilor.

Un contabil, mai exact, prea preocupat să-şi facă selfiuri în timpul ceremoniei.

Brian Cullinan este vinovat de catastrofa de la Oscaruri. Contabilul s-a şi aflat în centrul atenţiei pe covorul roşu, înainte de ceremonie, pentru că ducea una din servietele cu plicurile atât de importante.

Apoi însă, luat de valul celebrităţii probabil, şi mult prea preocupat să-şi facă selfie-uri în culise, scriu jurnaliştii americani, i-a înmânat plicul greşit actorului Warren Beatty.

La câteva ore distanţă firma a şi dat un comunicat prin care cere scuze pentru haosul creat.

Cu doar câteva zile înainte de ceremonie, deja celebrul... Bill era în centrul unui interviu despre ce înseamnă munca lui, pentru că nu era prima dată când avea în grijă o asemenea misiune onorantă. 

Nici nu mai contează acum care este momentul preferat al contabiluli Bill de la Oscarurile trecute.

El va rămâne în istoria premiilor Academiei Americane de Film drept cel care a provocat cel mai mare fiasco de când firma pe care o reprezintă, PriceWaterhouseCoopers, se ocupă de siguranţa plicurilor. Adică de peste 80 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » A fost descoperit vinovatul de gafa monumentală de la decernarea premiilor Oscar! De ce au fost încurcate plicurile cu câştigătorii