Antena Meniu Search
x

UPDATE / Fiica lui Adrian Minune a fugit de acasă

E jale mare la Ştefăneşti. Fata lui Adi Minune a dispărut ca prin minune.

Vezi și

E jale mare la Ştefăneşti. Fata lui Adi Minune a dispărut ca prin minune. A fugit de acasă cu băiatul pe care-l iubeşte de aproape doi ani. În faţa iubirii fetei de 16 ani n-a stat nici cariera muzicală, nici familia şi nici banii tatălui.

Ca să-şi aducă fata acasă, Adi Minune a apelat la poliţie, dar şi la ajutorul a 20 de bodyguarzi. Fata cântăreţului n-ar fi, însă, la prima fugă de acasă.

Carmen nu mai e de multă vreme fetiţa lui tata. Dar tot minunea lui a rămas. O minune pe care Adi a încercat să o ţină departe de orice. Carmen a visat mereu la libertate şi la iubirea ei, Franco. Un băiat de 19 ani pe care Adi Minune nu l-a avut niciodată la suflet.

Iar Franco a plecat. Cu tot cu ea, însă. Sâmbătă, la miezul nopţii, şi-a furat iubita de acasă. O zi mai târziu, Adi Minune a anunţat dispariţia fetei, iar poliţia a postat pe site fotografia fugarei. Cu o precizare. Carmen nu este la prima abatere!

A plecat fără bani şi fără mobil, dar cu tricou Versace şi tenişi Gucci. Pentru iubita lui, Franco ar fi strâns câteva zeci de mii de euro. Bani care ar trebui să îi scape de griji pe cei doi îndrăgostiţi, cel puţin o perioadă.

Fericirea celor doi a adus disperare în casa lui Adi Minune. Cântăreţul a angajat o armată de bodyguarzi care s-o caute pe Carmen. Iar fata şi-a urmat iubitul, aşa cum a făcut-o şi mama ei. Tot la aproape 17 ani. Rămâne de văzut dacă şi prinţesa lui Adi Minune a ales acum pentru toată viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » UPDATE / Fiica lui Adrian Minune a fugit de acasă