Antena Meniu Search
x

Virgil Godeanu, student la medicină și blogger de fashion. Ce planuri de viitor are primul bucureştean născut în vitro

Despre Virgil Godeanu ştim că este unul dintre cei mai urmăriţi bloggeri de fashion din România. Are colaborări cu o mulțime de branduri cunoscute, are și premii în domeniu.

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 14:45

Vezi și
  • Şi-a început bloggul sub forma unei arhive.
  • Îmbină medicina cu moda.

Pe langă asta însă, mai sunt multe lucruri de spus despre el. Spre exemplu că este student la medicină. Şi primul copil născut prin fertilizare în vitro din București.

Reporter: Ce înseamnă mai exact un blogger de fashion?

Virgil Godeanu: Mi se pare greu de descris în cuvinte pentru că fiecare blogger de fashion face o chestie a lui şi fiecare e oarecum diferit. Mi-e puţin greu să mă încadrez în categoria bloggerilor de fashion, pt ca fac si multe lucruri înafară de vlogging, pentru că sunt şi student la medicină şi mi se pare că primul lucru care mă defineşte este faptul că sunt student la medicină.

Reporter: Acum în perioada asta, ai stat acasa, ce ai făcut?

Virgil Godeanu: În mare parte am încercat să stau la zi cu tot ce am de făcut pentru facultate pentru că lucrurile s-au mişcat un pic mai greu la Uiversitate decât în mod normal şi în rest am avut timp să scriu mai multe idei care îmi vin şi să elaborez mai multe proiecte pe viitor pentru momentele în care voi reveni la programul pe care îl aveam înainte.

Reporter: Spune-mi, eşti model?

Virgil Godeanu: Nu, sunt micuţ de înălţime, nu sunt foarte înalt încât să pot să fiu model şi sincer nici nu cred că mi-aş dori vreodată să urmez drumul asta. Sunt primul bucureştean născut în vitro.

Reporter: Asta când se întâmpla mai exact?

Virgil Godeanu: În 98. Pe atunci încă erau noi aceste tehnici şi părinţii mei au fost printre primele persoane care s-au înscris într-un astfel de program la o clinică din bucureşti. 

Reporter: Cum vă alegeţi voi, vloggerii, temele pe care le expuneţi şi despre care vorbiţi?

Virgil Godeanu: Personal când am început să fac blogging am început să o fac pentru mine, pentru că voiam să am un loc al meu să mi stâng proiectele pe care le fac, ideile care mi vin, să am un fel de arhivă. Fac lucruri care mă pasionează pe mine şi, în funcţie de asta, vin şi urmăritorii care urmăresc lucruri comune, dar şi în funcţie de ce simt că ar merge, ce cere publicul. 

Reporter: Ce temă ai la vlog când faci de obicei?

Virgil Godeanu: De obicei sunt pe teme de fashion, dar din când în când de lifestyle şi de travelling.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Virgil Godeanu, student la medicină și blogger de fashion. Ce planuri de viitor are primul bucureştean născut în vitro