Antena Meniu Search
x

Cele mai vizualizate clipuri pe Youtube în ultimul deceniu

Intrarea în anul 2020 reprezintă încheierea unui deceniu. Au fost 10 ani marcaţi de tot felul de evenimente, dar acum mă voi referi doar la industria muzicală. Mai precis, la videoclipurile aflate pe YouTube.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 16:52

Vezi și

Intrarea în anul 2020 reprezintă încheierea unui deceniu. Au fost 10 ani marcaţi de tot felul de evenimente, dar acum mă voi referi doar la industria muzicală. Mai precis, la videoclipurile aflate pe YouTube.

Proprietarii platformei video au realizat un clasament al celor mai vizualizate clipuri ale deceniului. Pe primul lor, este "Despacito", care - deşi nu este pe gustul tuturor - tot a reuşit să strângă câteva miliarde de vizualizări.

Pe ritmuri latino şi cu versuri uşor de reţinut, melodia Despacito şi-a câştigat extrem de rapid popularitatea. Videoclipul postat anul trecuta a făcut istorie pe Youtube, după ce a fost vizualizat de peste 6,5 miliarde de ori.

Despacito este, de asemenea, primul videoclip din istorie care a trecut pragul de 5 miliarde de vizualizări, fapt care le-a adus artiştilor Luis Fonsi şi Daddy Yankee un titlu în Cartea Recordurilor.

În topul celor mai vizualizate videoclipuri a intrat şi Ed Sherran. Şi nu cu o singură piesă, cu două. Melodia 'Shape of You' a fost ascultată de 4,5 miliarde de ori pe platformă, la o diferenţă considerabilă faţă de hitul Despacito. Artistul britanic s-a clasat şi pe locul al 10-lea cu piesa 'Thinking Out Loud'.

Piesa See You Again a lui Wiz Khalifa, în colaborare cu Charlie Puth, se clasează pe locul al treilea în top cu 4,3 miliarde de vizualizări. Şi-a câştigat popularitatea datorită filmului Fast and Furios 7 şi este totodată un omagiu adus regretatului actor Paul Walker. Piesa este urmată în clasament de hitul Uptown funk a lui Bruno Mars care a strâns 3,7 de miliarde de vizualizări.

Cunoscută pentru coregrafia ridicolă care a fost reprodusă pe tot apamondul, piesa Gangnam Style a strâns 3,4 miliarde de vizualizări. Pe lista celor mai populare videoclipuri figurează şi artişti precum Maroon 5, Katy Perry şi Justin Bieber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai vizualizate clipuri pe Youtube în ultimul deceniu