Antena Meniu Search
x

Zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ. Zodiac Chinezesc 2018

Predicțiile pentru zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ, care începe vineri, 16 februarie, arată că 2018 e un an bun pentru a-și pune ordine în viață.

Predicțiile pentru zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ, care începe vineri, 16 februarie, arată că 2018 este pentru Dragon o perioadă bună pentru a se reorienta spre sine și pentru a-și pune ordine în viața afectivă și financiară.

Zodiac chinezesc 2018 Dragon

Ești în zodia Dragon în zodiacul chinezesc dacă te-ai născut în anii: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 și 2012.

Pe acelaşi subiect

Puternic și magnetic, Dragonul are o înclinație pentru ciudat și extravagant. Plin întotdeauna de energie și creativitate, este greu pentru cei din jurul său să se ridice la nivelul așteptărilor Dragonului.

Nu se ferește niciodată de muncă, Dragonul este un idealist cu ambiții mari. Cei care încearcă să-i reziste se pot arde din cauza forței sale distructive.

Întotdeauna sigur pe sine și de superioritatea sa, Dragonul își atinge țelurile, indiferent cât de neverosimile sunt acestea.

Zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ

Zodia Dragon in anul cainelui de pamant

Predicţii: Pentru Dragon, anul 2018 este o perioadă perfectă pentru a se reorienta spre sine și pentru a-și pune viața afectivă și financiară în ordine.

În tabelele de compatibilitate ale astrologiei chineze, semnul Dragonului este în opoziție cu semnul Câinelui.

Prin urmare, Anul Câinelui de Pâmânt nu oferă cu adevărat niciun fel de odihnă Dragonului. Cu toate acestea, Pământul cu polaritate Yang, element al anului 2018, este în armonie cu elementul stabil al Dragonului, care este de asemenea Pământul.

Din cauza acestei corespondențe, el este capabil să confrunte cu mai multă încredere evenimentele negative cu s-ar putea confrunta.

Un an excelent din punct de vedere al sănătății.

Pe plan sentimental, se anunță o perioadă benefică, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri.

Pe plan profesional, calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Scorul pentru Zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ, potrivit karmaweather.com, este de 5/10 (5 din 10).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Zodia Dragon în Anul Câinelui de Pământ. Zodiac Chinezesc 2018