Antena Meniu Search
x

14 candidaţi pentru Palatul Cotroceni

14 candidaţi pe un singur loc. E bătălie mare. Nu e admitere la vreo facultate. E coadă pentru Palatul Cotroceni.

Vezi și

14 candidaţi pe un singur loc. E bătălie mare. Nu e admitere la vreo facultate. Nici de medică, nici de drept. E coadă pentru Palatul Cotroceni.

S-a atins recordul din 1996. 16 candidaţi, dar lista nu s-a închis. Mai e timp până la miezul nopţii.

Tineri, bătrâni, blonde, brunete, români, dar şi etnici se înghesuie, cu toate forţele, spre palatul Cotroceni. Nu mai puţin de 14 candidaţi s-au înscris în cursa prezidenţială. Primul în linie stă şeful Guvernului, Victor Ponta. Care vrea să ajungă pilot şi la Cotroceni, nu doar la raliu, pasiunea sa.

Vine tare din urmă Klaus Iohannis, primarul Sibiului, zis şi. candidatul 6 case. Cumpărate, după spusele sale, din banii de profesor, inspector şcolar, apoi de primar. Iohannis mai e urmărit de o controversă: e acuzat de incompatibilitate şi, dacă va fi găsit vinovat, va face cu mâna celorlaţi care rămân în cursă.

Cu un al treilea copil pe drum şi la braţ cu cea de-a cincea nevastă, Călin Popescu Tăriceanu e sigur că are timp şi de condus ţara de la Cotroceni. Două doamne vor şi ele la palat. Elena Udrea şi Monica Macovei. Blonda de la Cotroceni are un avantaj.

Şeful spionilor vrea şi el să treacă la butonul principal. Teodor Meleşcanu a demisionat ieri de la conducerea SIE pentru misiunea la Cotroceni.

În fruntea ţării mai vor încă 10 candidaţi, dintre care doi ai maghiarilor. Patronul de televiziune Diaconescu şi etern candidatul Corneliu Vadim Tudor vor şi ei să obţină prima funcţie în stat.

Campania electorală începe în octombrie, peste două săptămâni, iar primul tur al alegerilor va avea loc la începutul lui noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri politice » 14 candidaţi pentru Palatul Cotroceni