Antena Meniu Search
x

Adio, PDL! Presedintele Basescu s-a "despartit" de partidul sau de suflet, pe Facebook

PDL este protagonistul unei veritabile telenovele politice, dupa alegerile care s-au terminat ieri cu huiduieli. Elena Udrea a ratat sefia partidului si il contesta pe Vasile Blaga, ramas lider.

Vezi și

In timp ce democrat liberalii se impart in tabere, presedintele Traian Basescu a pus gaz pe foc. Si-a luat adio de la democrat-liberali. Le-a spus "pa" intr-un filmulet, inregistrat langa fereastra resedintei prezidentiale, pe care l-a postat pe Facebook.

Traian Basescu a rupt lantul de iubire cu PDL in graba, dupa rezultatul alegerilor din partid. Mesajul de adio a fost filmat langa o fereastra din resedinta de la Vila Lac si postat pe Facebook.

Cateva ore mai devreme, presedintele Romaniei intra in aplauze la conventia PDL, ca sa o sustina pe Elena Udrea. “Nu mai aveti timp, orice amanare va va costa. Va spun ca un om care iubeste partidul asta. Va doresc succes si va asigur de toata dragostea mea! La revedere!”, li s-a adresat Basescu democrat liberalilor.

Alegerile pentru sefia PDL s-au terminat cu scandal. Dupa un scor strans, Elena Udrea a acuzat ca a fost furata la urne, iar Vasile Blaga i-a reprosat ca a cumparat voturi.

“Inclin sa cred ca in turul doi il voi bate pe domnul Vasile Blaga”, a declarat, increzatoare, Elena Udrea, in timp ce Vasile Blaga a facut referire la zvonurile potrivit carora cativa dintre PDL-isti au fost cazati in hoteluri detinute de sotul “blondei de la Cotroceni”:  “Incerc sa fiu calm. Eu n-am umblat azi-noapte prin hoteluri. N-am venit sa va dau mancare gratis si cazare. Dumneavoastra ati decis azi in deplina cunostinta de cauza”.

Cu Blaga sef la PDL, presedintele Romaniei a anuntat ca-si face alta formatiune politica. Partizanatul politic al primului om in stat a adus din nou in discutie incalcarea Constitutiei de catre Traian Basescu.

Incredibil, dupa parerea mea trebuie sa ne gandim din nou la suspendare petru ca dansul nu numai a spus, dansul a si facut”, este de parere Radu Stroe, ministru de Interne.

Si oamenii obisnuiti ii raspund lui Traian Basescu. Tot pe Facebook. Mesajul de adio al presedintelui a primit aproape 5.000 de like-uri si comentarii pe reteaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Adio, PDL! Presedintele Basescu s-a "despartit" de partidul sau de suflet, pe Facebook