Antena Meniu Search
x

Corina Ungureanu se bate pentru un loc de deputat european

În urmă cu 12 ani poza goală în reviste pentru bărbaţi, acum vrea să păşească în deux-piece pe holurile Parlamentului European. Fosta gimnastă, Corina Ungureanu se bate pentru un loc de deputat european, dar are concurenţă serioasă.

Vezi și

 Vadim Tudor mai vrea o dată la Bruxelles, dar îi pune piedici Gheorghe Funar. Actorul Mircea Diaconu a reusit să-şi depună candidatura pe ultima sută de metri.

Salariu de mii de euro, bilete de avion la clasa bussiness, chirie plătită în Capitala Belgiei, o viaţă politică mai curată decât cea de pe malul Dâmboviţei.

Nu este un tărâm al promisiunii, este Parlamentul European. Locurile sunt însă limitate, iar aspiranţii mulţi. Pentru Corina Ungureanu, fosta campioană mondială la gimnastică, motivul candidaturii e altul.

Despre pictoriale sexy gimnasta spune ca au fost greseli ale tineretii. Daca unii candidati se lupta cu trecutul, alţii au de dus războaie cu foștii camarazi. PRM, partidul cu doi preşedinţi, a depus două liste pentru alegeri, una a lui Corneliu Vadim Tudor şi alta a lui Gheorghe Funar.

Apele în PRM vor fi împărţite de judecătorii de la Biroul Electoral Central. Ei vor decide care aripă a partidului este cea legală. Tot ei vor tranşa şi situaţia lui Mircea Diaconu.

Actorul a reuşit să-şi înregistreze candidatura cu puţin înainte de miezul nopţii. Diaconu a venit cu ARO-ul personal din care a scos dosarele cu trofeul maratonului nebun de 5 zile: 100 de mii de semnături.

Există şi candidaţi fără emoţii: primii clasaţi pe listele marilor partide. Printre ei, câteva soţii de politicieni de rang înalt. Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, ocupă locul şapte pe lista PSD. Încă un mandat la Bruxelles îşi doreşte şi Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu. România are 32 de locuri în Parlamentul European.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Corina Ungureanu se bate pentru un loc de deputat european