Antena Meniu Search
x

Video Deputatul USR care vrea să schimbe imaginea parlamentarilor cu filmulețe postate pe TikTok: ”Să vadă lumea ce se întamplă aici!”

Politicienii sunt mereu în căutare de susținători tineri și cum pe ei îi găsești pe Tik Tok...şi bătălia politică s-a mutat acum pe rețeaua de socializare inventată de chinezi. Doar că acolo, ca să ai succes, trebuie să ai și simțul umorului.

de Larisa Bernaschi

la 19.05.2021, 21:05

Vezi și

Filip Hăvârneanu este primul deputat care a descoperit TikTok-ul. Are 10 mii de urmăritori cărora le povesteşte cum se votează, care este programul de muncă şi ce mănâncă în Parlament

Filip Hăvârneanu, deputat USR: ”Cartofi prăjiți 5 lei, spanac 10 lei. Dupa aia e ca la împinge tava, venim, ne alegem o salată, după aia platim. Astea au fost 47 lei, deci destul de scumpuț, nu cum spune toata lumea că e gratis”.

Filip Hăvârneanu postează pe TikTok filmulețe din Parlament

La 26 de ani deputatul USR vrea să schimbe imaginea parlamentarilor printre tineri.

Pe acelaşi subiect

Filip Hăvârneanu, deputat USR: ”Sa vadă lumea ce se întamplă aici pentru ca imaginea parlamentarilor de până acum nu e foarte buna și încerc să schimb acest lucru”

Şi Alina Gorghiu, senator PNL, a trecut la Tik Tok.

Alina Gorghiu, senator PNL: ”Tik Tok este un public altfel, care are un simt al umorului mai dezvoltat. Numai că, ai nevoie de mult timp să-ţi lucrezi filmuleţele, să te gândeşti la mesaj, să fii mai pe lungimea de undă pe care şi-o doresc ei, foarte mulţi tineri care aşteaptă să reacţionezi şi cu ironie, şi cu autoironie, şi cu simţ al umorului. Nu că am duce lipsă, efectiv ducem lipsă de timp”.

USR Plus şi PSD se bat în parodii pe TikTok

Cele mai spumoase videoclipuri politice de pe Tik Tok sunt însă confruntările dintre partide. USR Plus şi PSD sunt cele două partide care au cont pe platformă, unde se bat în glume.

Mulţi alti parlamentari sunt, potrivit limbajului virtual, stalkerii. Ei se uită, dar nu postează.

TikTok, reteaua detinuta de chinezi este extrem de populară printre tineri. Cum văd ei încercările politicienilor de a socializa?

Fată: ”Urmăresc un băiat pe TikTok, cred că de la USR e, dar nu sunt foarte sigura, Filip cred. Și mi se par interesante videoclipurile lui”

Lansată în urmă cu cinci ani, aplicaţia TikTok are peste 730 de miliarde de utilizatori în întreaga lume

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Deputatul USR care vrea să schimbe imaginea parlamentarilor cu filmulețe postate pe TikTok: ”Să vadă lumea ce se întamplă aici!”