Meniu LIVE
Search
x

Klaus Iohannis, fotografie alături de Joe Biden şi de soţia acestuia la Adunarea Generală ONU. Mesajul postat de preşedintele României

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care, împreună cu soţia sa, apare alături de preşedintele american Joe Biden şi de Prima doamnă Jill Biden, la recepţia oferită în onoarea şefilor de stat prezenţi la Adunarea Generală ONU, notează news.ro.

De Redactia Observator la 23.09.2022, 09:17

”Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepţiei oferite, la New York, în onoarea Şefilor de delegaţii prezenţi la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”, a scris Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se află, din 20 septembrie în SUA, unde conduce delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), de la New York. Iohannis a susţinut un discurs în plenul Adunării Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la Transforming Education Summit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, fotografie alături de Joe Biden şi de soţia acestuia la Adunarea Generală ONU. Mesajul postat de preşedintele României