Antena Meniu Search
x

Liderii europeni, "întâmpinați" cu alerte de bombardament la Kiev. Oficialii se aflau la hotel când au răsunat alarmele

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în urmă cu aproximativ două ore la Kiev. În această delegaţie în capitala Ucrainei, şeful statului s-a alăturat celor trei lideri europeni, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz şi premierul italian Mario Draghi. După sosirea celor patru oficiali, mai multe alerte de bombardament au răsunat în oraș.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 12:19

Liderii europeni, "întâmpinați" cu alerte de bombardament la Kiev. Oficialii se aflau la hotel când au răsunat alarmele
Liderii europeni, "întâmpinați" cu alerte de bombardament la Kiev. Oficialii se aflau la hotel când au răsunat alarmele - Profimedia Images

Cei patru lideri europeni urmează să fie primiţi de preşedintele Ucrainei la Palatul Maryinsky, pentru discuţii considerate drept cruciale, înaintea summit-ului Uniunii Europene de pe 23 iunie. 

O vizită secretă care nu a fost anunţată din motive de securitate şi are loc chiar înainte ca executivul Uniunii Europene să facă o recomandare cu privire la aderarea Ucrainei la blocul comunitar. 

Mai multe alerte de bombardament au răsunat joi, la Kiev, imediat după sosirea liderilor europeni. Cei patru se aflau deja în hotelul în care au fost cazaţi.

Şase alerte de bombardament s-au auzit la Kiev, potrivit BFMTV, care semnalează o încălcare a spaţiului aerian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Liderii europeni, "întâmpinați" cu alerte de bombardament la Kiev. Oficialii se aflau la hotel când au răsunat alarmele