Antena Meniu Search
x

Mărturisirile lui Ciolacu, după votul de învestitură din Parlament: "Nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA"

Premierul Marcel Ciolacu a povestit joi, la Parlament, după ce noul său cabinet a primit votul de încredere, mai multe detalii din viaţa sa. Politicianul a afirmat că a picat la Facultatea de Drept, că a condus numai maşini second hand şi că a lucrat ca muncitor. "Nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA", a mai precizat premierul.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 16:46

Marcel Ciolacu la votul de învestitură din Parlament
Marcel Ciolacu la votul de învestitură din Parlament - Profimedia Images

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce maşină conduce, el afirmând că nu are maşină personală de cinci sau şase ani, dar că a condus şi Volkswagen, şi Opel Cadet, dar le-a vândut pe toate. Ciolacu a mai spus că maşinile au fost cumpărate la second hand din Germania. "M-am dus personal pentru că am avut un frate care s-a dus la muncă în Germania, cu familia".

Ciolacu a transmis presei că îşi va prezenta viaţa în detaliu, astfel încât "să nu mai circule minciuni"

"Ce vă pot spune foarte clar, nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri şi am primit aceste clasări şi cred că o să mai primesc mult timp. Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine mie, familiei sau părinţilor mei, niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut", a spus el, transmite news.ro.

Ciolacu a picat la Facultatea de Drept şi s-a dus în armată

Pe acelaşi subiect

Despre problema studiilor, Marcel Ciolacu a spus că şi-a luat diploma de licenţă la Bucureşti.

"O să vă dau toate detaliile, în ceea ce priveşte când am dat examenul a ţinut de decizia mea şi a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat Bacalaureatul, nu e niciun fel de problemă, am dat la Facultatea de drept şi nu am intrat. Pe vremea mea, m-am dus în armată, unde am făcut întâi la munci agricole vreo două trei luni (..) A venit Revoluţia, m-am căsătorit, au venit altele priorităţile, m-am căsătorit. În acel moment, tatăl meu a fost un om care a câştigat suficienţi bani, pentru că a fost pilot militar, dar a ieşit la pensie. Noi suntem toţi trei fraţi, între timp fraţii mei se căsătoriseră înainte, apăruseră nepoţii. Nu am cerut niciodată bani de la părinţii mei şi am mers către zona privată", a spus premierul.

Ciolacu s-a referit la locurile de muncă pe care le-a avut. "Am lucrat la o companie româno-israeliană de import-export, ca angajat. Am lucrat şi ca muncitor după ce nu am intrat, când am fost la Electronica Industrială, când am plecat în Armată, din acelaşi motiv, după care mi-am făcut propria companie, unde mi-am cumpărat toată concurenţa din jur", a mai spus el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Mărturisirile lui Ciolacu, după votul de învestitură din Parlament: "Nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA"